Ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε 73 ετών: Γενέθλια για τον δημοσιογράφο της μακροβιότερης πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της TV – Με λύρα, κρητικό σαρίκι και εφημερίδα (βίντεο)

Η έκπληξη για τα γενέθλια του Γιώργου Παπαδάκη

Μία τούρτα με μία κρητική λύρα, μία μαντινάδα, αλλά και με ένα φύλλο εφημερίδας, από την ημέρα που γεννήθηκε, ήταν η έκπληξη που έκαναν οι συνεργάτες του για τα 73α γενέθλιά του.

Με μία τούρτα έκπληξη γιόρτασε ο Γιώργος Παπαδάκης τα γενέθλιά του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», εκεί που είναι το «σπίτι» του τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια.

Με τον Γιώργο Γρηγοριάδη στο πλάι του – αφού η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται στη Θεσσαλία, στα μπλόκα των αγροτών- ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, δέχθηκε την τούρτα της Μαρίας Αλετρά.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Παπαδάκης: "Ήμουν ψωνισμένος και με ενοχλούσε όταν δεν με αναγνώριζαν" - "Έχω αδικήσει ανθρώπους"

Μία τούρτα με μία κρητική λύρα και μία μαντινάδα, αλλά και με ένα φύλλο εφημερίδας, από την ημέρα που γεννήθηκε ο μακροβιότερος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Παπαδάκης: έχασε τον αδελφό του & έμεινε μόνος προστάτης της αδελφής του με σύνδρομο down - η συγκίνηση του βετεράνου παρουσιαστή

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ