Η πρώτη πριγκίπισσα που ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Playboy – Η Ξένια της Γερμανίας έγινε κουνελάκι & το χαίρεται (φωτό & βίντεο)

Από πριγκίπισσα σε "κουνελάκι" του γνωστού περιοδικού

Μια πριγκίπισσα από τη Γερμανία έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της αριστοκρατίας που αποφάσισε να φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό "Playboy".

Η Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, πριγκίπισσα της Σαξονίας, ποζάρει χωρίς εσώρουχα, με σκοπό να υποστηρίξει το μήνυμα πως «κάθε γυναίκα είναι όμορφη όπως είναι».

Η 37χρονη δήλωσε πως θα ήταν μεγάλη έκπληξη για την οικογένειά της αν αγόραζε το περιοδικό, αλλά ελπίζει απλά πως θα "αποδεχτούν" την απόφασή της. 

Η Xenia εκφράζει βεβαιότητα ότι ο προ-προ-προπάππους της, Φρειδερίκος Αύγουστος Γ΄, ο τελευταίος βασιλιάς της Σαξονίας, θα "ενέκρινε σίγουρα" την τελευταία της φωτογράφιση.

«Μου τον περιέγραψαν ως ένα άνθρωπο με χιούμορ και αγαπησιάρη», δήλωσε στο περιοδικό.

 

 

 

 

Η φωτογράφιση είναι η τελευταία, σε μια σειρά… ανορθόδοξων εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης, για την τραγουδίστρια και αρθρογράφο, η οποία έχει προκαλέσει στο παρελθόν ταραχή στους βασιλικούς αντιπάλους της.

Ωστόσο, η Xenia στέκεται περήφανη σε μια τολμηρή συνέντευξη στο περιοδικό, αναγνωρίζοντας ότι «μάχεται όλη μέρα με προκαταλήψεις» λόγω του τίτλου της, αλλά τελικά το βλέπει ως «ευλογία» που πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Η Xenia είναι σίγουρα δισέγγονη του τελευταίου βασιλιά της Σαξονίας και «φιγουράρει» στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των περιοδικών για τους βασιλικούς δεσμούς της.

Παρά την κριτική που της ασκούν κατά καιρούς για τη σχέση της με το στέμμα, η πριγκίπισσα δεν φαίνεται να πτοείται.

Για την ακρίβεια, έχει κάνει και όνομα στη showbiz. Ζει την ζωή της στο έπακρο, της αρέσει να τραβάει την προσοχή πάνω της και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στα social media.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η φήμη της, ωστόσο, δεν την έχει βοηθήσει να βρει τον πρίγκιπά της, όπως παραδέχεται.

Στο βιβλίο της, έγραψε ανοιχτά για το πώς ο πατέρας της αρνήθηκε να την αναγνωρίσει ως κόρη του μέχρι να καταφέρει να το αποδείξει.

Η πριγκίπισσα Xenia ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε ως παιδί και την ανάγκαζε να ποζάρει για ακατάλληλες φωτογραφίες.

Έγραψε ότι η μητέρα της πείστηκε μόνο, αφού η αστυνομία της έδειξε στοιχεία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ