Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλάει για την αυξητική στήθους που έκανε – «Την έκανα για να αρέσω σε μένα και όχι στην κοινωνία» (φωτό & βίντεο)

Ένα σημαντικό μήνυμα δίνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στο podcast του youtuber Fipster ήταν καλεσμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Zoe Pre και ο Hawk.

Εκεί μίλησαν για το ζήτημα των μοδών και πιο συγκεκριμένα για τις πλαστικές που κάνουν οι άνθρωποι προκειμένου να μοιάσουν όλοι μεταξύ τους.

Αναφερόμενη στο κοινωνικό αυτό ζήτημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Έχω κάνει και εγώ πλαστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω αλλάξει. Αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, δεν είναι κακό αλλά πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης. Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει, γιατί πρέπει να πούμε εμείς “α έχεις βάλει χείλη, είσαι βίζ..α”. Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα. Έχω κάνει αυξητική στήθους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τώρα συνεργάζεται με τον ταλαντούχο δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό, στην μεσημεριανή εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».


Δείτε φωτογραφίες της καλλονής δημοσιογράφου: 

Έκανε κάτι, το οποίο δεν κρατάει κρυφό και της αρέσει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα στα κοριτσία που την ακούν "Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία"

Διαβάστε ακόμη: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αποφασίζω να προστατεύσω την Ευρυδίκη. Είμαι ήρεμη, ευτυχισμένη, περνάω καλά κι έχω πολύ ωραίους ανθρώπους γύρω μου»

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ