Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την υπεράσπιση της Μικαέλας Φωτιάδη – «Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο δράστης» - «Υπάρχουν κάμερες στο σημείο ξυλοδαρμού» (βίντεο)

"Άνανδροι επιτέθηκαν σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα"

Ο Αλέξης Κούγιας, ποινικολόγος και δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση της Μικαέλας Φωτιάδη, μίλησε στο Open για την υπόθεση του ξυλοδαρμού. Τόνισε πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο δράστης.

Η ποινική διαδικασία είναι σύνθετη, και ο δικηγόρος ανέλαβε την υπεράσπιση της και έχει την πεποίθηση ότι θα βρεθεί ο υπεύθυνος για την επίθεση.

«Άνανδροι επιτέθηκαν σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα. Υπάρχουν κάμερες στο σημείο ξυλοδαρμού της Μικαέλας Φωτιάδη, οπότε θα βρεθούν οι δράστες. Για μένα είναι αδύνατον να μην έχουν ποινικό μητρώο» ανέφερε αρχικά.

«Το τι μπορεί να αισθάνεται κάποιος εκείνη τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε. Μπορεί να αισθανόταν φόβο, από κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είχε θέματα στο παρελθόν. Τώρα έχει επιλέξει να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, από το να σιωπήσει. Η δική μου συμβουλή ήταν να κάνει κατευθείαν καταγγελία και να μην υποκύψει στον φόβο της» είπε στη συνέχεια, σε ερώτηση για το γιατί δεν πήγε κατευθείαν να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της η Μικαέλα Φωτιάδη.

Διαβάστε ακόμη: Μικαέλα Φωτιάδη: Μιλά για πρώτη φορά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε – «Έχω φάει πολύ ξύλο στην ζωή μου» (βίντεο)

«Ότι υπέστη σωματικές βλάβες, είναι αδιαμφισβήτητο. Αν η Μικαέλα Φωτιάδη είχε πάει απευθείας στο νοσοκομείο και είχε περιγράψει το περιστατικό, θα είχε ξεκινήσει αυτομάτως η ποινική διαδικασία» υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε ακόμη: Μικαέλα Φωτιάδη: Το μοντέλο δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό – Τα stories με το πρησμένο πρόσωπο και τις μελανιές (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ