Τζένιφερ Λόπεζ & Μπεν Άφλεκ: Το βλέμμα τα λέει όλα! – Αγκαλιά και πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην πρεμιέρα του «This Is Me… Now: A Love Story» (βίντεο)

Τα lovebirds λίωνουν ο ένας για τον άλλον!

Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράζεται τη δική της ιστορία αγάπης με τους θαυμαστές της μέσω της νέα της ταινίας με τίτλο «This is Me... Now: A Love Story».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου, ενώ η πρεμιέρα της έγινε χθες (13/02).

Εκεί βρέθηκε το ζευγάρι, ευτυχισμένο, αγκαλιασμένο και πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η καλλονή τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα ότι το «This Is Me… Now: A Love Story» είναι ένα από τα τρία επερχόμενα έργα, στα οποία ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ αποτέλεσε έμπνευση για εκείνη.



Διαβάστε επίσης: Φαντασμαγορικά εγκαίνια στο ονειρικό One&Only Hotel στο Ντουμπάι με σόου της Τζένιφερ Λόπεζ - Πήρε 5 εκατ. δολάρια & τους ξεσήκωσε όλους! (φωτό-βίντεο)

Η J-Lo, φόρεσε ένα μαύρο και ασημί στράπλες φόρεμα με see-through μαύρο κάτω μέρος που είχε αστραφτερές ασημένιες λεπτομέρειες με όλα τα ζώδια.

Το βελούδινο μπούστο περιλάμβανε ένα βαθύ «V» που ακουμπούσε ακριβώς πάνω από τη μέση της. Φορούσε και ένα ζευγάρι μακριά, ασορτί μαύρα βελούδινα γάντια χωρίς δάχτυλα που τυλίγονταν γύρω από τα χέρια της και κατέληγαν ακριβώς κάτω από τους ώμους της

Ο Μπεν Αφλεκ επέλεξε ένα κλασάτο μαύρο κουστούμι με άσπρο πουκάμισο. Ήσυχος πλάι στην εκθαμβωτική γυναίκα του. 

Ανυπομονούμε να δούμε αυτό το δημιούργημα αγάπης!

Διαβάστε επίσης: Η Jennifer Lopez σε mob wife aesthetic – Λευκό maxi φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ - Η λεπτομέρεια με το διαμαντένιο τριαντάφυλλο και η τεράστια γούνα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ