Top woman: Η γυναίκα στην Κρήτη που γέννησε με καισαρική - Μετα είχε πόνους – Πυρετό - Οι γιατροί είχαν ξεχάσει μία γάζα στο σώμα της - Έπαθε διάτρηση εντέρου

Σοκ!

Γυναίκα γέννησε σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλέιου Κρήτης, με καισαρική τομή.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της άρχισε να έχει πυρετό και πόνους. Πήρε αντιβίωση, αλλά οι πόνοι επέμεναν και έτσι υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Μέσω των εξετάσεων αντιλήφθηκαν τι είχε. Υπήρξε ιατρικό λάθος!

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του  παιδιού της με καισαρική ,η γυναίκα επισκέφθηκε παθολόγο και διαπιστώθηκε ότι είχε φλεγμονή σε σημείο του εντέρου. 

Ακολούθησε αξονική τομογραφία και  «οι απεικονιστές δεν πίστευαν στα μάτια τους», σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα στο neakriti.

Ποιό ήταν το ιατρικό λάθος; 

Η εξέταση επιβεβαίωσε ότι υπήρχε ξένο σώμα εξωτερικά του εντέρου και πως ήταν μία γάζα.

Η γυναίκα πήγε στο μαιευτήριο- όπου επίσης εντοπίστηκε το ξένο σώμα μέσω ακτινογραφίας. «Μου ζήτησαν να πάω σπίτι και θα επικοινωνούσαν εκείνοι μαζί μου για το πότε θα με έβαζαν να το βγάλουμε, υποστηρίζοντας ότι είναι κάποια αιμοστατική γάζα ή σπόγγος που έπρεπε να διαλυθεί και δεν απορροφήθηκε», δήλωσε η γυναίκα. 

Στο μεταξύ, βγήκε η γνωμάτευση της αξονικής, που έδειχνε ότι είχε διαβρωθεί το παχύ και το λεπτό έντερο.

Τελικά, η γυναίκα πήγε στο ΠΑΓΝΗ που εφημέρευε την περασμένη Τετάρτη και οι γιατροί, βλέποντας τις εξετάσεις της, έκριναν ότι «πρέπει να μπω εσπευσμένα χειρουργείο γιατί η γάζα αυτή είχε πράγματι τρυπήσει το παχύ έντερο και είχε δημιουργήσει δύο τρύπες στο λεπτό». 

Έτσι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα ακολουθήσει και δεύτερη.

Διαβάστε ακόμα: Άστραψε ο ουρανός και «έβρεξε σφαίρες»: Οι μπαλωθιές σε βάφτιση στον Κρούσωνα Ηρακλείου - «Κοπέλια» ανήλικα ήταν εκεί από 5 ως 10 ετών (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ