Κορινθία: Συνελήφθη ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών – Αναζητείται η μητέρα και τα παιδιά (βίντεο)

Οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα μέλη της οικογένειας που δηλώνουν «Παλαιοχριστιανοί»

Στην σύλληψη του 47χρονου πατέρα της οικογένειας των «Παλαιοχριστιανών» προχώρησε η αστυνομία μετά από επιχείρηση και παρουσία εισαγγελέα, αλλά και κοινωνικών λειτουργών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 47χρονος αντέδρασε στον έλεγχο των αστυνομικών Αρχών γι’ αυτό και προσήχθη και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. 

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε μόνο ένα από ένα παιδί, ένα 15χρονο αγόρι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι... άφαντα.

Η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει – με τη συνδρομή κοινωνικών λειτουργών- πόσα παιδιά είναι μέλη της κοινότητας που ζει στη συγκεκριμένη περιοχή, εάν έχουν δηλωθεί οι γεννήσεις τους όπως ορίζει ο Νόμος και ποιοι είναι οι γονείς τους.

Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: Απομακρύνθηκε το ένα παιδί μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα – Τι λέει ο πατέρας, γιατί τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο (βίντεο)

Στο συγκεκριμένο σπίτι με τα λαγούμια διαβιούν εκτός από το ζευγάρι, η 22χρονη κόρη τους μαζί με το παιδί της 6 μηνών, αλλά και ένα 15χρονο αγόρι μαζί με ένα 10χρονο και ένα 6χρονο κορίτσι, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί τα παιδιά και οι γονείς.

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση Παλαιοχριστιανών σε κατακόμβες Κορινθίας - Τι λένε πατέρας και μητέρα: «Είμαστε 4 χρόνια εδώ» - «Τα παιδιά δεν πάνε σχολείο, τα διδάσκουμε» (βίντεο)

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο είχαμε εισαγγελική παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα μετά τη δημοσιοποίησή του από ένα επεισόδιο που σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ανάμεσα στην οικογένεια και κυνηγών, με αποτέλεσμα σε επιχείρηση της Αστυνομίας να βρεθούν αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, τόξα, βέλη, μαχαίρια και τσεκούρια, ενώ ακολούθησε η σύλληψη των γονέων.

Διαβάστε ακόμα: Μαζί με τους Παλαιοχριστιανούς ζει γυναίκα έγκυος 5μηνών – «Ήρθα για να βοηθήσω με την άσχημη κατάσταση» - «Οι κοινότητές μας αλληλοβοηθιούνται» (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ