Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: «Βρέθηκαν τα παιδιά θα γίνει εξέταση DNA» λέει ο Στ. Μπαλάσκας - Έπαιρνε 1.018 ευρώ, το έγγραφο μισθοδοσίας του πατέρα (βίντεο)

Ο πατέρας εργαζόταν με τηλεργασία στον Δήμο Ερέτριας

Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: «Βρέθηκαν τα παιδιά θα γίνει εξέταση DNA» - Έπαιρνε 1080 ευρώ, το έγγραφο μισθοδοσία από τον Δήμο Εραίτρειας (βίντεο)

ε της οικογένειας παλαιοχριστιανών στην Κορινθία – «Θα γίνει εξέταση DNA»

«Ένα μωρό κυοφορείται και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας. Δεν απαντάει η γυναίκα για την πατρότητα»

 

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των «παλαιοχριστιανών» στην ορεινή Κορινθία μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η υπόθεση δεν έχει αστυνομικό ενδιαφέρον, αλλά κοινωνικό. Ο πατέρας “αρρώστησε ξαφνικά”. Έχει παιδάκια που εμπλέκονται. Η οικογένεια θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι με παιδάκια. Γι’ αυτό υπήρξε και οξεία παρέμβαση ο εισαγγελέας. Είναι ένα κοινωνικό θέμα, θα πρέπει να εντοπισθούν και οι άλλες ομάδες, που έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής. Βρέθηκαν τα παιδιά, ήταν σε ένα συγγενικό πρόσωπο», ανέφερε αρχικά.

Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια «Παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία: Εξετάζουν το ενδεχόμενο αιμομιξίας – «Ζούνε σαν τους ορεσίβιους στην Κρήτη», τι λέει ο δικηγόρος του 46χρονου (βίντεο)

«Για το αν είναι δικά του τα παιδιά θα γίνει εξέταση DNA, γιατί ένα μωρό κυοφορείται και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας. Δεν απαντάει η γυναίκα για την πατρότητα του παιδιού. Ο “πατριάρχης” λέει πως ζουν στα πρότυπα των Άμις, ή των ρωσικών προτύπων των “παλαιοχριστιανών” της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας».

Για το ζήτημα της εξ αποστάσεως εργασίας του 46χρονου στον Δήμο της Ερέτριας ενώ κατοικούσε στην ορεινή Κορινθία, χωρίς ίντερνετ ο κ. Μπαλάσκας είπε: «γι΄αυτό πρέπει να ελεγχθεί ο δήμος που είχε προσληφθεί και η μισθοδοσία που του αποδιδόταν. Είναι θέμα του δήμου που τον πλήρωνε».

Δείτε το έγγραφο μισθοδοσίας του «παλαιοχριστιανού» πατέρα

Το έγγραφο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και προέρχεται από το Δήμο Ερέτριας, στον οποίο θεωρητικά εργαζόταν ο 46χρονος και μέσω τηλεργασίας.

Αυτό είναι το έγγραφο μισθοδοσίας του «παλαιοχριστιανού» πατέρα της οικογένειας που ζει σε λαγούμι στην Κορινθία

Ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου Νικόλαος Γουρνής, δήλωσε για τον άνδρα πως «παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση» και ότι «μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει» χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ήταν αυτές οι εργασίες.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι έχει στείλει δύο φορές έγγραφο στον 46χρονο. «Έστειλα έγγραφα στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε. Και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μηνός που τον καλώ σε απολογία, γιατί δεν παρουσιαζόταν. Τον έχουμε καλέσει από τις 16-17 Ιανουαρίου, μια νέα δημοτική αρχή, να οργανωθούμε, να δούμε το νομικό πλαίσιο, ποια καθήκοντα εκτελεί, αν μπορεί να τα κάνει».

Διαβάστε ακόμα: Μαζί με τους Παλαιοχριστιανούς ζει γυναίκα έγκυος 5μηνών – «Ήρθα για να βοηθήσω με την άσχημη κατάσταση» - «Οι κοινότητές μας αλληλοβοηθιούνται» (βίντεο)


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ