Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: Ο πατέρας αρνείται τεστ DNA - Δεινός youtuber, με ψευδώνυμο στα social, πέρασε από τη Χρυσή Αυγή (βίντεο)

Η μητέρα και τρία από τα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν ν’ αγνοούνται, σήμερα η απολογία του

Καθημερινά νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον πατέρα της οικογένειας Παλαιοχρισταινών στην ορεινή Κορινθία που θα απολογηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Από το κρατητήριο όπου κρατείται χθες ο 46χρονος, έκανε δήλωση ότι αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση αιμομιξίας, και να φανεί ποιος είναι ο πατέρας του βρέφους της μεγάλης του κόρης, ενώ ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα τρία παιδιά της οικογένειας.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μπορεί να βρίσκονται σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών.

Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: Απομακρύνθηκε το ένα παιδί μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα – Τι λέει ο πατέρας, γιατί τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο (βίντεο)

Ο 15χρονος γιος επέστρεψε στον χώρο που βρέθηκε, εκεί που εκτός από το σπίτι, το τροχόσπιτο, υπάρχει και το λαγούμι-χώρος θρησκείας όπως υποστηρίζει.

 

 

Τηλεργασία από το λαγούμι

Στο μικροσκόπιο έχει μπει και η επαγγελματική πορεία του 46χρονου. Από τον δήμο Ηλιούπολης που είχε προσληφθεί ως υπάλληλος καθαριότητας, πήρε μετάταξη το 2020 για τον Δήμο Ερέτριας με εξ αποστάσεως εργασία και μισθό 1.029 ευρώ καθαρά μηνιαίως.

Αυτό που αναζητείται και πρέπει να δώσουν απαντήσεις οι αρμόδιες Αρχές, πως ένα υπάλληλος στην καθαριότητα εργαζόταν εξ αποστάσεως.

 

 

Οι… 4 ιδιότητεςτου 46χρονου

Ο 45χρονος που δηλώνει «παλαιοχριστιανός» – συστήνεται στο Facebook ως συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών αλλά πάνω από όλα, όπως γράφει, Ορθόδοξος Ρωμιός.

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες έκανε αναρτήσεις, με τις φωτογραφίες, τα βίντεο και το περιεχόμενό τους, που έκανε επί σειρά ετών, να αποκαλύπτουν πτυχές του χαρακτήρα και της δράσης του.

 

 

Με δικό του διαδικτυακό blog, γεμάτο κείμενα κατά των εμβολίων για τον κορωνοϊό, και σελίδα στο YouTube, που έδινε συμβουλές ακόμα και για τα χόρτα που πρέπει να μαζέψει κανείς για να φτιάξει μια νόστιμη χορτόπιτα.

 

 

Στην Ικαρία το 2016, με στολή παραλλαγής απέναντι από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου που καταγράφει τους μονολόγους, τις κινήσεις και τις εκφράσεις του. Είναι η εποχή που ο ίδιος είχε φύγει από το σχολείο, που εργαζόταν ως μουσικός στην Αθήνα, και δεν έκρυβε την υποστήριξή του, στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» που τότε βρισκόταν στο κοινοβούλιο.

 

Διαβάστε ακόμα: Μαζί με τους Παλαιοχριστιανούς ζει γυναίκα έγκυος 5μηνών – «Ήρθα για να βοηθήσω με την άσχημη κατάσταση» - «Οι κοινότητές μας αλληλοβοηθιούνται» (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ