11χρονη είχε τραγικό τέλος: Πήγαινε σχολείο & τη βρήκαν νεκρή στο ποτάμι – Φίλος της οικογένειας ο δολοφόνος (βίντεο)

Ο 42χρονος που έχει συλληφθεί, πήγαινε το παιδί στο σχολείο

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της 11χρονης Audrii που είχε εξαφανιστεί πριν από μια εβδομάδα όταν είχε ξεκινήσει να πάει στο σχολείο.

Δύτες ανέσυραν τη σορό του άτυχου κοριτσιού Audrii Cunningham από ποταμό βόρεια του Χιούστον.

Το παιδί εξαφανίστηκε στις 15 Φεβρουαρίου και οι Αρχές είναι έτοιμες να απαγγείλουν κατηγορίες για φόνο σε έναν οικογενειακό φίλο.

Ύποπτος για την υπόθεση, ο 42χρονος Don Steven McDougal, ο οποίος μερικές φορές πήγαινε την Audrii στο σχολείο, βρίσκεται ήδη υπό κράτηση με την κατηγορία της επίθεσης, ενώ ετοιμάζουν ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία τώρα που βρέθηκε η σορός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο McDougal ήταν φίλος της οικογένειας της Audrii και ζούσε σε ένα τροχόσπιτο στην ιδιοκτησία τους κοντά στη λίμνη Livingston, περίπου 128 χιλιόμετρα βόρεια του Χιούστον.

Το πτώμα της Audrii ανακαλύφθηκε από την αστυνομία την Τρίτη στον κοντινό ποταμό Trinity, περίπου 10 μίλια από το σπίτι της οικογένειάς της. Ένα σακίδιο που πιστεύεται ότι ήταν δικό της εντοπίστηκε στην περιοχή την Παρασκευή. Την είδαν για τελευταία φορά να κουβαλάει ένα κόκκινο σακίδιο τύπου Hello Kitty, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC.

 

 

Οι Aρχές της κομητείας Polk δήλωσαν ότι η Audrii επρόκειτο να επιβιβαστεί στο σχολικό της λεωφορείο από μια στάση στην περιοχή στις 15 Φεβρουαρίου, αλλά δεν ανέβηκε ποτέ. Δεν εμφανίστηκε στο σχολείο εκείνη την ημέρα.

Ο McDougal, ο οποίος μερικές φορές πήγαινε την Audrii στη στάση του λεωφορείου ή την πήγαινε στο σχολείο αν έχανε το λεωφορείο, τέθηκε υπό κράτηση στις 16 Φεβρουαρίου για μια άλλη κατηγορία για βαριά επίθεση. Μάλιστα, φέρεται να συμμετείχε στις προσπάθειες αναζήτησης μετά την εξαφάνιση της Audrii.

Ο σερίφης, Byron Lyons, δήλωσε στο CNN: «Κάποιοι από τους μάρτυρες είπαν, επίσης, ότι βρισκόταν στην κοινότητα και χτυπούσε πόρτες… ρωτώντας αν την έχουν δει». Αρχικά θεωρήθηκε ως πρόσωπο σχετικό με την υπόθεση, αφού ένας μάρτυρας συνέδεσε το όχημά του, ένα σκούρο μπλε Chevrolet Suburban του 2003, με την εξαφάνιση της Audrii.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πώς πέθανε η Audrii. Η σορός της εξετάζεται από τον ιατροδικαστή της κομητείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ