Μάλια Ομπάμα: Η κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ είναι σκηνοθέτης & υπογράφει ως «Μάλια Αν» - Έχει προκαλέσει αντιδράσεις (φωτό & βίντεο)

Δεν χρησιμοποιεί το επίθετο της οικογένειας η Μάλια στον κινηματογράφο 

H μεγαλύτερη κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, Μάλια έχει ακολουθήσει μία πορεία προς τον κινηματογράφο.

 

 

Η καριέρα της ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης έχει ήδη ξεκινήσει με την πρόσφατη ταινία της μικρού μήκους «The Heart», που προβλήθηκε στο Σάντανς.

Ερωτήματα έχει προκαλέσει το γιατί η κόρη του Ομπάμπα, υπογράφει ως Μάλια Ανν, χρησιμοποιώντας το μεσαίο της όνομα και όχι ως Μάλια Ομπάμα.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Τζο Μπάιντεν – Μπαράκ Ομπάμα μαζί: Η σπάνια Χριστουγεννιάτικη all smiles συνάντηση του νυν & του πρώην Προέδρων των ΗΠΑ

Με το ίδιο όνομα αναφέρεται στην περσινή σειρά «Swarm», που δημιούργησε από κοινού με τους Τζανίν Νέιμπερς και Ντόλαντ Γκλόβερ.

Η επιλογή της Μαλία να μην χρησιμοποιεί το επίθετό της έγινε ξαφνικά θέμα συζήτησης στα social media.

Έχει κριθεί αυστήρα για αυτή την κινησή της από τους θεατές, αλλά οι περισσότεροι υπερασπίστηκαν την απόφασή της.

Στην πρεμιέρα της ταινίας μικρού μήκους "The Heart" η Μάλια ντύθηκε αρκετά συντηρητικά με μαύρο στενό τζιν, γαλάζιο πουκάμισο και γκρι maxi καπαρντίνα  ασορτί με ένα γκρι μάλλινο φουλάρι.

Διαβάστε επίσης: Η Μισέλ Ομπάμα έγινε 60 χρονών: Η φωτογραφία από την Αντίπαρο που ανέβασε ο Μπαράκ Ομπάμα για τα γενέθλιά της - Τι της ευχήθηκε

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ