Δείτε βίντεο & φωτό με τον Στέφανο Κασσελάκη να γιορτάζει την παραμονή του στη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ - Ποιοι βουλευτές πήγαν στο μπαρ

Όλα τελείωσαν καλά στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα για εκλογές μπήκε και... βγήκε και μετά ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε σε μπαρ για να γλεντήσει

Με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ γιόρτασε ο Στέφανος Κασσελάκης, τη λήξη του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ σε μπαρ συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος και την απόφαση να μη γίνουν εκλογές για ανάδειξη προέδρου.

syriza_kukos__6_

Μάλιστα σε μία σύντομη συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε αυτό που είχε δηλώσει και στο παρελθόν, ότι με μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα μπει τέλος σε βουλευτικά και υπουργικά προνόμια. Αναφέρθηκε ακόμη και στη δημοσιογραφία λέγοντας ότι θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη.

Ο κ. Κασσελάκης και άλλα στελέχη του κόμματος, αλλά και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, έφτασαν στο Kuko’s Bar, στο κέντρο της Αθήνας, μετά τις 20:30.

syriza_kukos__1_

Διαβάστε ακόμα: «Εκλογές τέλος» στον ΣΥΡΙΖΑ - Γεροβασίλη «Πάρε πίσω την πρόκληση και σταματάμε εδώ» - Κασσελάκης: «Έπεσαν οι μάσκες» - Οι έντονοι διάλογοι (βίντεο)

siriza_kukos__4_

Ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Νίκος Παπάς, η Έλενα Κουντουρά, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, και (δεξιά) η Κατερίνα Νοτοπούλου

syriza_kukos__2_

Η Δώρα Αυγέρη

syriza_kukos__3_

Ο Πέτρος Παππάς

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Η ηλεκτρονική κάλπη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου - Σπίρτζης: "Θα γίνει Κούγκι" - Γ. Τσίπρας: "Λάθος η παρέμβαση του Αλέξη " - Ν. Παππάς «Να αποσυρθεί η Όλγα»

syriza_kukos__4_

Ο Χρήστος Γιαννούλης

syriza_kukos__5_

Ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Τάιλερ Μακμπέθ 

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Γεροβασίλη: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – «Έβαζα πάντα πλάτη» (βίντεο)

syriza_kukos

Η Θεοδώρα Τζάκρη

siriza_kukos__1_

Ο Συμεών Κεδίκογλου (αριστερά) και η Κυριακή Μάλαμα 

siriza_kukos__2_

siriza_kukos__3_

Ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος με τον Στέφανο Κασσελάκη

Διαβάστε ακόμα: Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μπορώ να γίνω Ιφιγένεια», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης - Μαζεύουν υπογραφές για αναβολή των εκλογών (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ