Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, κουκλίτσα βαμμένη και ντυμένη στα ροζ – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 10 μέρες (φωτό & βίντεο)

Την καλύτερη απάντηση έδωσε η ηθοποιός, σε αυτούς μιλάγαν για διαθήκες!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο πριν δέκα μέρες, επειδή ένιωσε μία έτονη δυσφορία και ανέβασε υψηλή αρτηριακή πίεση.

Η ηθοποιός πήρε εξιτήριο την Παρασκευή (26/02) και σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η ηθοποιός φαίνεται πως δεν έχασε στιγμή τη διάθεσή της, λόγω της περιπέτειας με την υγεία της.

Ανέβασε η ίδια η ηθοποιός, φωτογραφία που είναι φτιαγμένη, περιποιημένη και κουκλάρα να κρατιέται χέρι-χέρι με τους γιατρούς που τους ευχαριστεί όσο τίποτα για την βοήθεια τους.

Με το post αυτό, έδωσε την καλύτερη απάντηση στους κακότροπους μίλαγαν για διαθήκες!

Στην λεζάντα της ανάρτησης γράφει η ηθοποιός: "Ποσό Ευτυχία μπορώ να νιώθω ανάμεσα σε αυτούς τους υπέροχους Επιστήμονες μα πάνω από ΟΛΑ Ανθρώπους ! Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ ❤️ …… ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ( διευθύντρια Α Νευρολογικής Ερρικος Ντύναν …..ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ( καθηγητής Ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ ) ….. και ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΝΗΣ ( Νευρολόγος Α νευρολογικής Ερρικος Ντύναν) καθώς και τα 2 Αγαπημένα μου παιδιά @argyros1 και @vinaefstratiadou που δεν έλειψαν ούτε λεπτό από δίπλα μου ! Και φυσικά τον πρωσοπικο μου Ιατρό και κουμπάρο μου ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ και την λατρεμένη μου κουμπαρά και στήριγμα μου ΑΜΑΡΥΛΙΔΑ".

 

 

Διαβάστε ακόμα: Έξαλλη η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται για κληρονόμους μου» - «Ντροπή τους, είμαι ζωντανή!» (βίντεο)

Ο στενός της συνεργάτης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha "Super Katerina", για την περιπέτεια της ηθοποιού και την κατάστασή της τώρα που έχει επιστρέψει στην οικία της.

«Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας είπαν πως η κατάσταση ήταν σοβαρή και θα γινόταν ακόμα σοβαρότερη αν δεν την πηγαίναμε άμεσα, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Παίρνει κάποια φάρμακα για να είναι καλύτερα και φυσικά τώρα κάνει μια πιο ισορροπημένη διατροφή» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η Ζωζώ ταλιπωρήθηκε πολύ αυτή τη χρονιά. Τα δύο αδέλφια της έχουν πεθάνει εδώ και αρκετά χρόνια ενώ με τα ανίψια της έχει τυπικές σχέσεις. Η Ζωζώ είχε μπει βαμμένη στο νοσοκομείο και παρέμεινε έτσι. Μετά από κάποιες μέρες πήρε έναν καθρέφτη και μου ζήτησε να την βάψω και να την χτενίσω ξανά».

 

Το μήνυμα που έδωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη και στο πρωινό του Γιώργου Λιάγκα:

 

 

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη για την περιπέτεια της υγείας της: «Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ