Συγκινεί ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη για την περιπέτεια της υγείας της: «Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου» (φωτό & βίντεο)

 "Δεν είναι μόνο η αγάπη που έχουμε, είναι το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια"

H Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν μετά από μία έντονη δυσφορία την Τρίτη (13/02).

Ανησύχησαν τα δικά της άτομα, καθώς ανέβασε  υψηλή αρτηριακή πίεση και έτσι την μεταφέραν στα επείγοντα.

 Στο πλευρό της βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είναι σύντροφος της τα τελευταία 25 χρόνια.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και κρατούν low profile από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Με τη Ζωζώ είμαστε 25 χρόνια μαζί, ποια θα μπορούσαν να είναι θα συναισθήματά μου; Δεν είναι μόνο η αγάπη που έχουμε, είναι το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ένα. Νιώθω πολύ ευχάριστα που με θέλει δίπλα της, είναι ωραία η ζωή μας με τη Ζωζώ.

«Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου».

Το “Μόνο που σε κοιτώ λιώνω” είναι ένα τραγούδι της που με συγκινεί πολύ. Ό,τι τραγούδι και να μου πει, ό,τι και να κάνει το απολαμβάνω, και τον Εθνικό Ύμνο να πει, θα το χαρώ. Μόνο που με κοιτάει η Ζωζώ, γεμίζει από ευχαρίστηση, το πρόσωπό της λάμπει, και η ψυχή της φαντάζομαι για να είναι τόσο χαρούμενη», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου.

«Η Ζωζώ ή Πύρρος, είναι το ίδιο, σαν να έχουμε μια σύνδεση εσωτερική. Είμαστε πάντα μαζί. Ένας άνθρωπος που έχει δεθεί τόσο με κάποιον άλλον, πάντα φροντίζει για το καλό του άλλου. Όταν υπάρχει αγάπη, το μόνο που θες είναι να περνά ο άνθρωπός σου καλά και να τον φροντίζεις».

 

 

Διαβάστε ακόμα: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η ηθοποιός μεταφέρθηκε και παραμένει στο νοσοκομείο – Ένιωσε δυσφορία, ανέβασε πίεση (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ