Σεβασμός στη Γιώτα Μιχαλοπούλου! "Έχω αρρύθμιστο θυρεοειδή - Άγχος της επιβίωσης & "σπασμένη" καρδιά - Κουφάλα νεκροθάφτη δε μασάω!" (φωτό)

Η ανάρτηση στο Facebook

Επί 12 χρόνια υπήρξε παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1!

Ο λόγος για τη Γιώτα Μιχαλοπούλου, η οποία μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook της, μας κάνει update για τη ζωή της σήμερα.

Αναλυτικά στη δημοσίευση λέει: 

 «Ένας αρρύθμιστος θυρεοειδής, μερικά “πακέτα” πιο μεγάλα από τις πλάτες μου, το διαχρονικό άγχος της επιβίωσης και μία “σπασμένη” καρδιά, λίγο κόντεψαν να με στείλουν αδιάβαστη. Η καρδιά άντεξε, ο εγκέφαλος αντέχει ακόμα κι αυτός, συνεπώς κ@@@@@α νεκροθάφτη, δεν μασάω. Σηκώθηκα ξανά»

Ωστόσο, λόγω της αναπαραγωγής που έγινε, η Γιώτα Μιχαλοπούλου θέλησε να επιστρέψει με νέα ανάρτηση μέσω της οποίας ξεκαθάριζε πως σκοπός της δεν υπήρξε ποτέ να γίνει είδηση στα Μέσα.

«Υπάρχει -μεταξύ άλλων- ένα reality check και είναι εκείνη η στιγμή που σκέφτεσαι, βασικά σκέφτομαι, ρε μαλάκα, κόντεψα να πεθάνω δηλαδή…; Δεν ξέρω, αλλά το “σιγά μην κλάψω -σιγά μη φοβηθώ” έγινε και φόβος και κυρίως κλάμα. Anyway, η ζωή συνεχίζεται, αλλά με περισσότερες απαιτήσεις για καλύτερη ζωή, πιο πολλή ζωή, με ένα όνειρο καθόλου απατηλό και τρελό. Όσο για τις δημόσιες ποστιές, εχμ έφεραν… περισσότερους fb φίλους. Καθόλου περίεργο, αν σκεφτεί κάποιος την κλισέ ατάκα “που χάθηκε η Γιώτα Μιχαλοπούλου.

Εχμ, δεν χάθηκε ακόμα, αλλά δεν θα γίνει είδηση. Δεν το ήθελε, δεν την απασχολεί. Δεν υπήρξα είδηση. Και δεν θα γίνω με αφορμή την υγεία μου ή την προσωπική ζωή μου. Δεν το επιδίωξα ποτέ και δεν το επιτρέπω. Και να, πως γίνομαι #ξανά_ξινή… ΥΓ. Τιμή και δόξα στο Facebook, δίνει ψωμάκι παιδιά και γ-ειδησούλες» έγραψε στη δεύτερη ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

Η Γιώτα Μιχαλοπούλου υπήρξε για αρκετά χρόνια η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1. Το 1999 μεταπήδησε από την ΕΡΤ στο κανάλι του Αμαρουσίου, όπου παρέμεινε μέχρι το 2011. 

Έπειτα από το διαζύγιό της από τον Γιάννη Παπουτσάνη, αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και πήγε στο Λος Άντζελες για να εργαστεί σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα κι εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό του News247, παρουσιάζοντας το ειδησεογραφικό μαγκαζίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ