Αλέν Ντελόν: 72 όπλα και χιλιάδες φυσίγγια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην έπαυλή του - Ποιος κατέδωσε τον μεγαλύτερο σταρ του σινεμά (φωτό & βίντεο)

Ο σταρ του σινεμά, Αλέν Ντελόν είχε φτιάξει σκοπευτήριο στο κτήμα του, κάτι που πρέπει να ήξεραν μόνο όσοι μπαινόβγαιναν 

Πλήθος πυροβόλων όπλων και φυσιγγίων κατάσχεσαν οι γαλλικές αρχές από το σπίτι του Αλέν Ντελόν στο Ντουσί της κεντρικής Γαλλίας, όπως ανακοίνωσε εισαγγελία του Μονταρζί.

Ειδικότερα 72 πυροβόλα όπλα και περισσότερα από 3.000 σφαίρες κατασχέθηκαν την περασμένη Πέμπτη από το κτήμα του Ντελόν, όπου μάλιστα διαπιστώθηκε ακόμη πως είχε στηθεί ένας χώρος που παρέπεμπε σε σκοπευτήριο.

Σύμφωνα με το BFM TV, η έρευνα πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του ηθοποιού αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε στην κατοχή του τουλάχιστον ένα πυροβόλο όπλο.

Διαβάστε ακόμα: Η «κατάρα» του Αλέν Ντελόν: Με άνοια πλέον, πέρασε Χριστούγεννα με τους γιους του, με την κόρη Πρωτοχρονιά – Αλληλομηνύονται & όλοι μαζί κυνηγούν την δήθεν μνηστή του

Όπως συνόψισε η εισαγγελία, βρέθηκαν σκοπευτικά όπλα, καθώς και για συλλεκτικά όπλα.

Ο ηθοποιός δεν είχε κάποια άδεια που του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε περίοδο «οικογενειακών αντεγκλήσεων» για την οικογένεια του ηθοποιού καθώς τα παιδιά του,  Αντονί, Ανούσκα και Αλέν-Φαμπιέν έχουν μπει σε διαμάχη για την κληρονομιά του ηθοποιού.


Την ίδια ώρα ιατρική εξέταση το φθινόπωρο του 2023 έδειξε ότι ο Ντελόν ήταν ψυχολογικά και σωματικά εξασθενημένος.

Τα παιδιά πέρασαν τα Χριστούγεννα τσακωμένοι και αλληλομηνυόμενοι.

Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2023 είχαν καταθέσει και οι τρεις μηνύσεις κατά της πρώην βοηθού γραμματέως και συντρόφου του Hiromi Rollin. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Elle, η Ανούσκα Ντελόν δήλωσε ότι «πηγαίνει πάντα με τον σωματοφύλακά της» στο οικογενειακό κτήμα.

Πρόσθεσε δε πως τα αδέλφια της κυκλοφορούν στο σπίτι «οπλισμένα», πιστεύοντας ότι βρίσκονται «στην Άγρια Δύση».

Ο Αντονί Ντελόν απάντησε στην αδελφή του με μια ανάρτηση στο instagram, στην οποία και έκανε λόγο για «συκοφαντία» .

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ