Δούκας Edward & Δούκισσα Sophie του Εδιμβούργου: Γιόρτασαν τη λειτουργία του προγράμματος παραποδηλασίας - Με μοναδικό office look η royal (φωτό)

Για τα άτομα με αναπηρία

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου επισκέφθηκαν το @NationalCyclingCentre, καθώς γιορτάζουν τον ένα χρόνο του προγράμματος Limitless αναπηρίας και παραποδηλασίας. 

Το Limitless είναι ένα πρόγραμμα ποδηλασίας της British Cycling που παρέχει ευκαιρίες ποδηλασίας σε άτομα με αναπηρία, ανεξαρτήτως ηλικίας, αναπηρίας και ικανότητας. 

Η 59χρονη συναντήθηκε με εθελοντές από το πρόγραμμα και, ως υπεύθυνη του @BritishCycling, απένειμε βραβεία στους νεοστεφθέντες εθνικούς πρωταθλητές.

instagram @theroyalfamily
instagram @theroyalfamily

Μαζί μάλιστα με τον Edward δοκίμασαν να οδηγήσουν τα ποδήλατα και να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Edward: Γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια ως Δούκας του Εδιμβούργου- Ο πιο σεμνός γιος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ

Η Δούκισσα Sophie επέλεξε κομψό office look με navy blue κοστούμι, ριγέ μπλούζα από μέσα και καφέ μποτάκια με μεσαίου ύψους τακούνι.

Μία όχι και τόσο αθλητική εμφάνιση για αυτήν την περίσταση αλλά ο ρόλος της ήταν να απονείμει βραβεία και όχι να διαγωνιστεί.

Διαβάστε ακόμη: Το Μπάκιγχαμ σε εκστρατεία γοητείας: Φόρεσαν παρόμοια φουστάνια η πριγκίπισσα Κέιτ & η δούκισσα του Εδιμβούργου Σόφι (φωτό)

Η επίσκεψη τελείωσε με αγκαλιές, φιλιά και χαιρετισμούς, ενώ το κλίμα φαίνεται να ήταν αρκετά εύθυμο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ