Δύσκολες ώρες για την 99χρονη Καίτη Γκρέυ - Νοσηλεύεται στην εντατική (βίντεο)

Σε κρίσιμη κατάσταση

Δύσκολες ώρες βιώνει η Καίτη Γκρέυ.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ωνάσειο έπειτα από επιπλοκές στην υγεία της, σύμφωνα με την εφημερίδα espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα.

Οι γιατροί σημειώνουν ότι η κατάσταση της 99χρονης είναι κρίσιμη.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο γιατρός πήγε στο σπίτι της Καίτης Γκρέυ και αφού την εξέτασε διαπίστωσε ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή. 

Η τραγουδίστρια εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ.

Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ρίξουν τους παλμούς της. Χαρακτήρισαν την κατάστασή της κρίσιμη και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

Το who is who της Καίτης Γκρέυ

Η Καίτη Γκρέυ (πραγματικό όνομα: Αθανασία Γκιζίλη) (Μυτιληνιοί Σάμου, 14 Μαΐου 1924) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια του ελαφρού και λαϊκού τραγουδιού.

Στη δεκαετία του ΄60 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια έχοντας ημερομίσθιο που ξεπερνούσε ακόμα και τις 8.000 δραχμές. Αυτό αναγνωρίστηκε και από τα ελληνικά δικαστήρια σε μια δικαστική μάχη που υπήρχε με ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της εποχής. Ηχογράφησε περισσότερα από 1.500 τραγούδια, μέχρι και το 1996, οπότε και αποσύρθηκε από τη δισκογραφία και τα νυχτερινά κέντρα

Το 2006 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της, με τίτλο Έτσι όπως τα έζησα.

Έπαιξε σε 19 ταινίες ως ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Παντρεύτηκε και χώρισε σε νεαρή ηλικία. Ήταν για πέντε χρόνια αρραβωνιασμένη με τον Στέλιο Καζαντζίδη, και έπειτα με τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Επίσης είχε δεσμό με τον εφοπλιστή Νίκο Λαιμό, αλλά και με τον ηθοποιό Κώστα Καρρά.


ndp/photoagency

Παντρεύτηκε δύο φορές: με τον Νίκο Ηλιάδη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Φίλιππο (1947) και τον Βασίλη (1950-2021), και με τον χρυσοχόο Μιχάλη Παπαναστασόπουλο. Εγγονή της είναι η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη.

Διαβάστε ακόμη: Δεν έχουν πει στην Καίτη Γκρέυ ότι πέθανε ο γιος της και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη

Διαβάστε ακόμη: Η Καίτη Γκρέυ μιλάει on camera για το ξεκίνημα του Τόλη Βοσκόπουλου - Ήρθε η Στέλλα η γυναίκα του & μου ζήτησε να τον βοηθήσω (Βίντεο)

Κατοικεί μόνιμα στη Νέα Σμύρνη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ