Η Drew Barrymore αποκαλύπτει: «Έχω κάνει σεξ σε αεροπλάνο» - «Διαφορετικά vibes έχει ο έρωτας σε πτήση» (βίντεο)

Μία ζουμερή αποκάλυψη!

Η Drew Barrymore έκανε μια ζουμερή αποκάλυψη στους τηλεθεατές της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «The Drew Barrymore Show».

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η 49χρονη Drew Barrymore και οικοδέσποινα της εκπομπής «The Drew Barrymore Show» είχε μία απολαυστική συνέντευξη με την εκρηκτική Christina Aguilera.

Όπως σε κάθε καλεσμένο κάνει αρκετά προσωπικές ερωτήσεις. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι δυο τους ανακάλυψαν ότι έχουν κάτι κοινό.

«Είσαι μέλος του mile high club;», ρώτησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια την 43χρονη τραγουδίστρια. «Ναι», απάντησε αμέσως, προκαλώντας μια κραυγή από την ηθοποιό. «Και εγώ!», αποκάλυψε καθώς και οι δύο τους ξέσπασαν σε γέλια.

Διαβάστε ακόμα: Drew Barrymore: Γιορτάζει τα 49! – Η «μικρή» του Hollywood που έμπλεξε με ουσίες – Η απεξάρτηση και οι επιτυχίες της ζωής της (φωτό & βίντεο)

Η Aguilera συνέχισε λέγοντας ότι έχει κάνει σεξ σε αεροπλάνο «πολλές φορές», επειδή περνά πολύ χρόνο ταξιδεύοντας. «Πρέπει να χαλαρώνουμε», αστειεύτηκε.

Στη συνέχεια η Barrymore εξήγησε γιατί το «mile high club», όπως αποκαλούν το σεξ στον αέρα, είναι σημαντικό. 

Σύμφωνα με την ίδια, το να προχωρήσεις σε ερωτική πράξη στον αέρα «δεν είναι το ίδιο» με τις υπό κανονικές συνθήκες.

H παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Δεν είναι το ίδιο. Αν είστε περίεργοι γιατί το κάνουν οι άνθρωποι, σας λέω, η ανύψωση σε κάνεις να νιώθεις διαφορετικά. Δεν μπορώ να το προτείνω περισσότερο - συγγνώμη FAA!».

Διαβάστε ακόμα: Θεαματική αλλαγή για την Κριστίνα Αγκιλέρα! Έχασε 18 κιλά & δείχνει πιο υγιής από ποτέ - Το baby blue φόρεμα που την κολάκεψε (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ