Στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος γκέι ζευγαριού - Μαζί 20 χρόνια & με τρία παιδιά ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου

Να ζήσουν!

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών στις 16 Φεβρουαρίου τώρα έχουμε και το πρώτο γκέι ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου!

Ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης παντρεύτηκαν χθες (2/3) στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε ακόμη: «Η πρώτη Ορθόδοξη χώρα που νομιμοποιεί τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών» γράφει ο Guardian – Αποθεωτικά τα διεθνή ΜΜΕ για την «προοδευτική» Ελλάδα (φωτό & βίντεο)

Η αναγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί λίγες ώρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Στο δημαρχείο νέας Σμύρνης ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού μετά την έγκριση του νόμου

"Χαρούμενοι που θα γίνει ο πρώτος γάμος στον δήμο μας. Έχουμε ευαισθησία σε τέτοια θέματα. Είναι μια κανονικότητα, ο γάμος θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν τα σχετικά δικαιολογητικά που υπάρχουν για όλους τους γάμους" δήλωσε ο Κ. Αναγνωστόπουλος, αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε ακόμη; Στο δημαρχείο Αθηνών ο πρώτος γάμος μεταξύ γυναικών - Η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη θα παντρευτεί τη Δανάη Δεληγεώργη (φωτό)

Ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτρης Ελευσινιώτης είναι ενεργά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και πρόσφατα βρέθηκαν στα θεωρεία της Βουλής, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφύλων.


eurokinissi


eurokinissi

Ο 52χρονος Σταύρος Γαβριλιάδης είναι γιατρός αλλεργιολόγος και διαθέτει ιατρεία στη Νέα Σμύρνη και στη Λαμία. Επίσης, είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο».

Ο γάμος τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ