Ευαγγελία Αραβανή: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της, Σπύρο Λάζαρη - Λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι (βίντεο)

Το καλοκαίρι επιθυμούν να κάνουν και θρησκευτική τελετή

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της απολαμβάνει η Ευαγγελία Αραβανή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάθαμε ότι η πρώην παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Σπύρο Λάζαρη.

Διαβάστε ακόμη: Η Ευαγγελία Αραβανή περιμένει το πρώτο της παιδάκι! Ευτυχισμένη η παρουσιάστρια με τον αγαπημένο της, Σπύρο Λάζαρη

Τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο δημαρχείο σε στενό οικογενειακό κύκλο.


Ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην Ευαγγελία στις 20 Νοεμβρίου ανήμερα των γενεθλίων της, παρουσία των τριών παιδιών που έχει από τον πρώτο του γάμο.

Ωστόσο, επιθυμούν να πραγματοποιήσουν και θρησκευτική τελετή το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με την βάφτιση του γιου τους στον Πόρο.


«Το ζευγάρι ζει μαζί στα βόρεια προάστια (Ψυχικό), όπου έχουν φτιάξει ένα όμορφο σπίτι εδώ και έναν χρόνο. Ο Σπύρος Λάζαρης έχει το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον Πόρο και η Ευαγγελία ενώ είχε αρκετές προτάσεις για τηλεόραση τις είχε απορρίψει. Δεν επιθυμούσαν να βγει η πληροφορία, ήθελαν να βγει όταν θα έρθει το μωρό. Μέχρι τον 6ο μήνα δεν το ήξεραν ούτε οι στενοί τους άνθρωποι» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή "Πρωινό Σουσού".

Η Ευαγγελία Αραβανή διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγες εβδομάδες θα κρατάει αγκαλιά τον καρπό του έρωτα της με τον Σπύρο Λάζαρη.

Να ζήσουν και με το καλό να δεχτούν το γιο τους, θα ευχηθούμε εμείς!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ