Η Κατερίνα Κακοσαίου εξομολογείται: «Ο πατέρας μου δεν θα μου έκοβε ποτέ τα φτερά - Μου έχει πει και για την καλή πλευρά του χώρου» (βίντεο)

Μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μία αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή "Καλύτερα δε Γίνεται" η Κατερίνα Κακοσαίου.

Η νεαρή τραγουδίστρια και κόρη του Γιάννη Πλούταρχου μίλησε για την επαγγελματική της πορεία στα χνάρια του πατέρα της αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

«Ήμουν με τη μαμά μου. πριν τελειώσω το μεταπτυχιακό μου και ήμουν στη φάση που είχα αρχίσει να στέλνω βιογραφικά, πέρναγα κι από φαρμακευτικές. Περάσαμε με τη μητέρα μου έξω από μια φαρμακευτική που ήθελα πολύ να μπω και συζητάγαμε ότι θα τα καταφέρω. Δε μπήκαμε μέσα, και γυρνάω το κεφάλι μου, και ακριβώς δίπλα βλέπω μια πόρτα που έγραφε “Minos EMI”. Kαι λέω, “ρε μαμά μήπως κοιτάμε λάθος πόρτα;” γελάμε, δε μπαίνουμε και τελικά, πως τα φέρνει η ζωή, και μερικά από μερικά χρόνια πήγα στον ίδιο δρόμο αλλά μπήκα στη Minos» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Κακοσαίου.


«Moυ άρεσε το τραγούδι αλλά έμενε σαν χόμπι στο κεφάλι μου. Επειδή το αγαπούσα τόσα, δεν ήθελα να γίνει επάγγελμα… Φοβόμουν αν εγώ θα ανταπεξέλθω όπως ο πατέρας μου» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: Η εκπληκτική φωνή της κόρης του Γιάννη Πλούταρχου: Η Κατερίνα Κακοκαίου σε ένα υπέροχο λαϊκό τραγούδι (βίντεο)

«Ο πατέρας μου δε θα έκοβε ποτέ θα φτερά σε έναν νέο άνθρωπο να κυνηγήσει το όνειρο του… Δε νομίζω ότι θα μου έλεγε ποτέ “άστο μη το προσπαθήσεις καν”. Και σε μένα και στον Γιώργο μας έχει πει και την καλή και την πλευρά του χώρου… Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι κάποιος πληρώνει τον κόσμο για να γράφει αρνητικά σχόλια στους πάντες…» σχολίασε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Κακοσαίου.

Το who is who της ταλαντούχας Κατερίνας Κακοκαίου

Η Κατερίνα Κακοσαίου είναι 24 χρονών και πτυχιούχος της Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Το νεαρό κορίτσι έχει μεγαλώσει μέσα στη μουσική και η αγάπη της γι' αυτή ξεκίνησε από όταν ακόμη ήταν πολύ μικρή ηλικία.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γιάννης Πλούταρχος ευτυχισμένος μπαμπάς: Η κόρη του πήρε πτυχίο - στη νεαρή Βιολόγο αρέσει όμως το τραγούδι (φωτό & βίντεο)

Ωστόσο, ήθελε να τελειώσει πρώτα με το πανεπιστήμιο και ύστερα να επικεντρωθεί στη μουσική.

Έχει κυκλοφορήσει μάλιστα και το πρώτο της single, "Πόσο θέλω", ενώ πριν μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Τι Φταις Κι Εσύ».


 Το απόλυτο πάταγο έκανε η διασκευή του τραγουδιού «Πόσο ωραία μάτια έχεις» μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Η Κατερίνα Κακοσαίου είναι από τα κορίτσια που δεν τους αρέσει να προκαλούν, διατηρεί χαμηλό προφίλ ενώ έχει μια εξαιρετική σχέση με όλα της τα αδέλφια. Φανερό παράδειγμα  από τη μία, ο Γιώργος Κακοσαίος που τη στηρίζει και την ενθαρρύνει σε κάθε της βήμα, δείχνοντας πως δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού ανάμεσά τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ