Η μάχη του πλούσιου Ινδού Ανάντ Αμπάνι με την παχυσαρκία - Η έλλειψη άσκησης, η κακή διατροφή & τα φάρμακα - Τον στήριζαν πάντα οι γονείς του (βίντεο)

Έχανε κι έβαζε βάρος ...

Γεμάτο εορτασμούς ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ινδία, καθώς ο γιος του μεγιστάνα Μουκές Αμπάνι, Ανάντ Αμπάνι θα παντρευτεί στις 12 Ιουλίου την Ραντίκα Μερκάντ.

Ωστόσο, πίσω από αυτό το χαρούμενο σκηνικό κρύβεται μία λυπητερή ιστορία που συνδέεται με τον 28χρονο και την μάχη του με την παχυσαρκία.

Πριν δέκα χρόνια ο Ανάντ ξεκίνησε για πρώτη φορά μια προσπάθεια απώλειας βάρους, η οποία τελικά απέδωσε καρπούς, αφού κατάφερε να χάσει 107 κιλά!

Διαβάστε ακόμη: Bollywood γάμος! Ο γιος του πιο πλούσιου Ινδού παντρεύεται τον παιδικό του έρωτα - Με Rihanna στη δεξίωση (φωτό)

Κατάφερε μάλιστα και να διατηρηθεί σε επιθυμητό βάρος για χρόνια.

Έπειτα από 18 μήνες σκληρής δουλειάς ο δισεκατομμυριούχος προσέλαβε το 2016 τον διάσημο γυμναστή Vinod Channa, ο οποίος τον βοήθησε και σε μεταγενέστερη φάση. 

Δυστυχώς το 2020 άρχισε να ξαναπαίρνει βάρος ...

Σύμφωνα με τον Vinod, ο μεγαλύτερος "εχθρός" του νεαρού κροίσου ήταν η έλλειψη άσκησης και οι κακές διατροφικές του συνήθειες. 

Ο Vinod Channa του έδωσε πρόγραμμα γυμναστικής με επαναλήψεις χαμηλής έντασης και μισάωρους περιπάτους.

Σύμφωνα με την «South China Moring Post», ο Ανάντ κατάφερε να γυμνάζεται καθημερινά πέντε με έξι ώρες.

Διαβάστε ακόμη: 5 εκ. πήρε η Rihanna στον πιο χλιδάτο γάμο της χρονιάς – Ο πλουσιότερος Ινδός πάντρεψε τον γιό του με καλεσμένους Mark Zuckerberg, Bill Gates και Ivanka Trump (φωτό & βίντεο)

Σε συνέντευξή του στο «India Today» το 2016, ο Vinod είπε ότι το τελικό βάρος του Ανάντ ήταν 88 κιλά, προσθέτοντας ότι αν και χρειάστηκε χρόνος, άλλαξε τον τρόπο ζωής του, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει το βάρος του. 

Η Daily Mail προσθέτει ότι "άρχισε επίσης να τρώει γεύματα πλούσια σε φυτικές ίνες, χαμηλά σε υδατάνθρακες και γεμάτα πρωτεΐνες, καταναλώνοντας κατά μέσο όρο περίπου 1.300 έως 1.500 θερμίδες την ημέρα".

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Ανάντ, πάσχει από χρόνιο άσθμα, που τον εμπόδιζε να χάσει κιλά στο παρελθόν, κατάφερε να διατηρήσει το βάρος του για πολλά χρόνια.

Ωστόσο, φέρεται να ξαναπήρε βάρος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορεί και πολύ.

Η μητέρα του εξήγησε στους «Times of India», ότι ο γιος της έπαιρνε «πολλά στεροειδή» για το άσθμα, προσθέτοντας ότι πάσχει επίσης από παχυσαρκία.

Μιλώντας στο «Firstpost», ο χειρουργός και ιδρυτής του Digestive Health Institute, γιατρός Muffazal Lakdawala, σχολίασε την αύξηση βάρους του Ανάντ, υποθέτοντας ότι οφειλόταν στη φαρμακευτική αγωγή για το άσθμα και στους αγώνες που αντιμετώπισε. «Έχασε πολύ βάρος και αυτό έγινε είδηση», είπε. «Όλος ο κόσμος μιλούσε για αυτό, γιατί είναι διάσημος και το έκανε απλά με δίαιτα και άσκηση. «Κάτι ο γάμος, κάτι οι κοινωνικές πιέσεις, άφησε τον εαυτό του να γλιστρήσει λίγο, και ξανά ανέβηκε», συνέχισε ο γιατρός. Ο Muffazal εξήγησε ότι ο Anant προσπάθησε να εφαρμόσει τις ίδιες αλλαγές όπως στην πρώτη του μεγάλη προσπάθεια για απώλεια βάρους, αλλά το σώμα του δεν είχε την ίδια αντίδραση. «Αυτή τη φορά δεν λειτούργησε», είπε απλά. «Επειδή το σώμα του δεν είχε προσαρμοστεί σε αυτό». Ο Muffazal πρόσθεσε ότι η αύξηση του βάρους του δεν ήταν επειδή ήταν «τεμπέλης» ή άρχισε να τρώει άσχημα ξαφνικά.

Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εορτασμών του περασμένου Σαββατοκύριακου ο πατέρας του, Μουκές Αμπάνι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του από τη συγκίνηση όταν άκουγε τον γιο του Ανάντ Αμπάνι να μιλάει για τον επερχόμενο γάμο του σχετικά με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ