Η Πέμη Ζούνη μιλά για την σειρά «Κλείσε τα Μάτια» - «Τι ωραία που ήτανε;» - «Τότε, αντιστεκόμουν στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Του έλεγα είμαι μεγάλη» (βίντεο)

Μία υπέροχη ηθοποιός και λαμπερή προσωπικότητα!

 

Η Πέμη Ζούνη η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, «Καλύτερα Αργά», το βράδυ της Τρίτης 5 Μαρτίου.

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καλλιτεχνική της καριέρα.

Έγινε μία πολύ ωραία συνέντευξη!

Για την σειρά «Κλείσε τα Μάτια» και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είπε: «Πόσο χάρηκα εκείνη τη στιγμή ολόκληρη και από τα γυρίσματα σαν να κάναμε ταινία με όλη την πολυτέλεια του χρόνου και της λεπτομέρειας και των χρημάτων για την παραγωγή. Τι ωραία που ήτανε; Του αντιστεκόμουν τότε. Του έλεγα είμαι μεγάλη».


Για τη σειρά «Έρωτας Φυγάς» και την ταλαιπωρία που υπέστη, τόνισε: «Τα καλά σήριαλ πρέπει να ταλαιπωρούνται», είπε αρχικά σε ειρωνικό ύφος.

 Συνέχισε λέγοντας ότι: «Το καημένο αυτό σίριαλ ταλαιπωρήθηκε. Πολύ. Και ήταν μεγάλη επιτυχία. Και ποτέ δεν θα μάθουμε τα ντεσού. Το ξέρουμε πολύ καλά. Μπορείς να πεις άνετα δεν συνέφερε, είναι ακριβό… Μπορείς να πεις ναι, είναι επιτυχία, αλλά σταματάει στα 110 επεισόδια διότι… τέλος πάντων ποτέ δεν θα τα μάθουμε αυτά. Αλλά τουλάχιστον θα μείνει στην ιστορία ως το ταλαιπωρημένο, αλλά πολύ πετυχημένο και επίσης πάρα πολύ ωραία παρέα το έμψυχο δυναμικό. Από τις σπάνιες στιγμές που πραγματικά στεναχωριόμαστε και πραγματικά θέλουμε να κρατήσουμε επαφή».


Διαβάστε ακόμα: Αγαπήσατε τον Έρωτα φυγά; Έχουμε καλά νέα ! Η σειρά επιστρέφει & θα παίζεται στον ANT1 από την Πέμπτη

Η Πέμη Ζούνη έχει ασχοληθεί και με τα κοινά από την θέση της δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Αθηναίων και από τη θέση της βουλευτού της Α' εκλογικής περιφέρειας Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ. 

Όσον αφορά για την ενασχόλησή της με την πολιτική, είπε: «Το θέμα της πολιτικής έχει κλείσει για μένα, είχε πολύ άσχημο τέλος. Παραιτήθηκα και τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, τα μαθήματα ήταν πολύ έντονα και δεν ήταν καθόλου happy end», δηλώνει η Πέμη Ζούνη.

«Ξέρω πλέον να παρακολουθώ λίγο καλύτερα τα υπονοούμενα, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα. Νομίζω ότι αυτά που βλέπουμε στις σειρές, όπως το House of Cards, συμβαίνουν στην πολιτική, είναι αρκετά κοντά τουλάχιστον. Δεν υπάρχουν οι σκοτεινές δολοφονίες στην πράξη αλλά οι δολοφονίες χαρακτήρων σίγουρα», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Το θέατρο είναι λούνα παρκ σε σχέση με την πολιτική, εκεί είναι πολύ άγρια τα πράγματα. Όποιοι αντιστέκονται, τους βγάζεις το καπέλο και είναι πολλοί λίγοι αυτοί», τονίζει η Πέμη Ζούνη αμέσως μετά.

«Τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες. Εάν κάποιος έχει μια πραγματική μόρφωση και μπορεί να παρακολουθήσει τα νομοσχέδια και να συνεισφέρει στον Πολιτισμό ουσιαστικά, ας ασχοληθεί με την πολιτική. Να ξέρει με τι θα ασχοληθεί. Μπαίνουν όμως απροετοίμαστοι οι περισσότεροι και η δουλειά εκείνη είναι σοβαρή και σημαντική», επισημαίνει κλείνοντας το θέμα η Πέμη Ζούνη.

Διαβάστε ακόμα: Πέμη Ζούνη: «Ο πιο απαγορευμένος τηλεοπτικός μου έρωτας ήταν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Μιλάμε αραιά και που»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ