Η Charlotte Casiraghi ερωτευμένη ξανά; Αυτός είναι ο Γάλλος συγγραφέας που της έκλεψε την καρδιά!

Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο της ...

Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο της ξανά ερωτευμένη!

Ο λόγος για την Charlotte Casiraghi!

Τον Ιανουάριο έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού της κόρης της Καρολίνας του Μονακό με τον Dimitri Rassam.

Έπειτα από 4,5 χρόνια γάμου το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Δεύτερο διαζύγιο για την όμορφη κόρη της Καρολίνας του Μονακό - Η Charlotte  & ο Dimitri χωρίζουν - Η μοίρα  με χωρισμούς & θανατηφόρα δυστυχήματα των Μονεγάσκων (φωτό) - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video

Η πρέσβειρα της Chanel και εγγονή της αείμνηστης πριγκίπισσας Γκρέις Κέλι, και ο παραγωγός ταινιών, Ντιμίτρι Ρασάμ, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το 2016 και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019. 

Θυμίζουμε ότι η Charlotte Casiraghi, είναι μητέρα δύο παιδιών. Συγκεκριμένα έχει έναν 5χρονο γιο, τον Μπαλτάζαρ, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της Dimitri Rassam και έναν 10χρονο γιο, τον Ραφαέλ, που απέκτησε από την σχέση της με τον stand-up κωμικό και ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέχ.

Ο νέος έρωτας

Οι φήμες θέλουν την Charlotte Casiraghi να βρήκε και πάλι τον έρωτα αυτή τη φορά στα μάτια του Γάλλου συγγραφέας, Νικολά Ματιέ.

Ο Νικολά Ματιέ γεννήθηκε στο Επινάλ το 1978. Σπούδασε ιστορία και κινηματογράφο.

Το 2014 βγήκε από τον εκδοτικό οίκο Actes Sud το αστυνομικό μυθιστόρημά του "Aux animaux la guere", το οποίο απέσπασε πολλά βραβεία και διασκευάστηκε για την τηλεόραση από τον Αλαίν Τασμά. Με το "Μετά από αυτούς, τα παιδιά τους", απέσπασε το βραβείο Goncourt του 2018. 

Ζει και εργάζεται στο Νανσύ.

Οι δύο τους έχουν κοινό πάθος για την λογοτεχνία και τον πολιτισμό. 

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για την φημολογούμενη σχέση τους.

Δυστυχώς, βέβαια τα δύο διαζύγια δεν είναι τα μόνα τραγικά συμβάντα της ζωής της, καθώς η πραγματική τραγωδία που την "σημάδεψε" από πολύ νωρίς σε ηλικία μόλις 4 ετών ήταν ότι έχασε τον πατέρα της, Στέφανο Κασιράγκι, σε δυστύχημα.

Ο Στέφανο Κασιράγκι ήταν γιος μιας οικογένειας βαθύπλουτων Ιταλών εργολάβων αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να ευχαριστηθεί τα προνόμια του ...

Το 1990 ο Κασιράγκι σκοτώνεται σε δυστύχημα με ταχύπλοο στη θάλασσα. Συντετριμμένη, η πριγκίπισσα εγκαταλείπει το Μονακό με στόχο να ξαναρχίσει τη ζωή της από την αρχή και να διαφυλάξει τα παιδιά της από τα media. Εγκαθίσταται στο Saint-Rémy-de-Provence, στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας.

Διαβάστε ακόμη; Όλα ήταν υπέροχα εκείνη την ημέρα! 29 Δεκεμβρίου 1983 - Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό έκοβε την τούρτα με τον γοητευτικό Στέφανο Κασιράγκι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ