Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Κάνουν αγαπησιάρικη εμφάνιση για καλό σκοπό - Αγκάλιασαν το αγόρι που έχασε μάνα & πατέρα σε λίγες μέρες (φωτό)

Με λουλούδια, τούρτα, γλυκά ... 

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ με τον σύζυγο της, Πρίγκιπα Χάρι πραγματοποιούν αιφνιδιαστική επίσκεψη στην οικογένεια της δασκάλας που σκοτώθηκε σε πυροβολισμούς σε σχολείο του Τέξας. 

Η ηρωίδα Ίρμα Γκαρσία θυσίασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια πυροβολισμών στο Δημοτικό Σχολείο Ρομπ του Τέξας τον Μάιο του 2022 σε μια προσπάθεια να προστατέψει τους μικρούς μαθητές της.  Σε μια τραγική εξέλιξη δύο μέρες αργότερα, ο σύζυγος της Ίρμα, ο Τζο, "έφυγε" από τον καημό του.

Πλάνα δείχνουν τη Δούκισσα του Σάσεξ να κρατάει μία τούρτα, καθώς στέκονταν στην κουζίνα του σπιτιού της οικογένειας για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Τζον.

Ο Τζον, 22 ετών, μοιράστηκε φωτογραφίες από την επίσκεψη των royals στο σπίτι τους, προσθέτοντας ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πώς οι Σάσεξ ήταν τόσο «αγαπημένοι και υποστηρικτικοί». Είπε ότι το να έρθουν ο Χάρι και η Μέγκαν στο σπίτι του «ένιωσα σαν να έχουν οικογένεια και φίλους» και ότι ταιριάζουν «ακριβώς».

Η Μέγκαν άναψε τα κεριά στην τούρτα και άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για να τραγουδήσει το καθιερωμένο "happy birthday".

Η 42χρονη Δούκισσα φόρεσε ένα μαύρο στενό τζιν και μια μακρυμάνικη μπλούζα, την οποία συνδύασε με χρυσά κοσμήματα.

Footage shows Meghan calling Prince Harry 'my love' before singing Happy Birthday

Μιλώντας στο HELLO!, ο Τζον πρόσθεσε: «Σήμαινε πραγματικά πολλά για εμένα ότι ο Χάρι και η Μέγκαν εμφανίστηκαν για να επισκεφτούν την οικογένεια μου, υπήρχαν πολλά δάκρυα χαράς και ειλικρινείς στιγμές. «Ήταν οι πιο ευγενικοί, οι πιο ταπεινοί άνθρωποι όλων των εποχών, ήταν σαν να είχαμε οικογένεια και φίλους και περάσαμε καταπληκτικά μαζί. Ταίριαζαν στο χώρο, γελάσαμε πολύ και μοιραστήκαμε προσωπικές αναμνήσεις μαζί. 

Ο Τζον εξήγησε ότι το ζευγάρι είχε «κρατήσει επαφή» με την οικογένεια Γκαρσία τακτικά μετά το δυσάρεστο περιστατικό των πυροβολισμών.. 

«Διατηρούν επαφή κάθε δύο μήνες, μερικές φορές λίγο περισσότερο, αλλά με την πολυάσχολη ζωή τους, όταν επισκέπτονται, νιώθω πραγματικά ξεχωριστός», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ