«Συγγνώμη, εγώ πείραξα τη φωτογραφία»: Η πριγκίπισσα Κέιτ απολογήθηκε μετά τον σάλο - Γιατί το έκανε (βίντεο)

"Πειραματιζόταν" έγραψε η πριγκίπισσα Κέιτ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ μετά τον σάλο με την πειραγμένη φωτογραφία που ανέβασε στα social media και τη δείχνει για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα με τα παιδιά της δίπλα, απολογήθηκε και ανέλαβε την ευθύνη ότι η ίδια "πειραματιζόταν" όπως κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία. Ήθελα να απολογηθώ για την όποια σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι οι εορτάζοντες να είχαν μια πολύ ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας», έγραψε η Κέιτ Μίντλετον.

Δείτε ακόμα: Πόσο fake ήταν τελικά η πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ – Που εντοπίστηκαν οι παρεμβάσεις με το Photoshop


Σημειώνεται πως τουλάχιστον τέσσερα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων -AFP, Associated Press, Getty Images και Reuters- απέσυραν χθες από την υπηρεσία τους την πρώτη επίσημη φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε, λέγοντας ότι η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον φαίνεται παραποιημένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ