Οικογένεια Παλιοχριστιανών: Ο 15χρονος γιος τους «το έσκασε» από το «Παίδων» - Είχε δοθεί εντολή να μεταφερθεί σε δομή στον Πειραιά (βίντεο)

Το παιδί το έσκασε από το νοσοκομείο Παίδων πριν μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας

Συναγερμός σήμανε το βράδυ στις Αρχές, όταν ο 15χρονος γιός της οικογένειας των Παλιοχριστιανών που ζούσε σε καλύβα και το λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία και ήταν με εισαγγελική εντολή ήταν στο νοσοκομείο «Παίδων», το έσκασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές προχώρησαν στη  σύλληψη της κοινωνικής λειτουργού που συνόδευε τον 15χρονο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», ο 45χρονος πατέρας Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, αναρωτήθηκε πώς γίνεται σε μια δομή, όπου υποτίθεται ότι ο γιος του προστατεύεται, να μπορεί να το σκάσει τόσο εύκολα.

Επιπλέον, κατηγόρησε τις αρχές ότι προσπαθούν να του φορτώσουν αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, όπως αυτό της αιμομιξίας.

Τις τελευταίες ημέρες είχε δοθεί εντολή το παιδί να μεταφερθεί από το νοσοκομείο Παίδων, σε κοινωνική δομή στον Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: Σταμάτησαν στην Ερέτρια να πληρώνουν τον πατέρα, ζητάνε πίσω τους 2 τελευταίους μισθούς – Δεν άφησαν να δει τον 15χρονο στο «Παίδων» (βίντεο)

Οι αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή στην οποία εθεάθη ο 15χρονος πριν εξαφανιστεί.


Βάση αυτής της εντολής ο 15χρονος θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του, παρουσία κοινωνικής λειτουργού. Έτσι και χθες πήγαν στο σημείο όπου είχε δοθεί το ραντεβού με τον πατέρα ωστόσο κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής και εξαφανίστηκε.

Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια Παλαιοχριστιανών, ελεύθερος ο πατέρας: «Είμαι ανάπηρος, θα έπρεπε να έχω πάρει ήδη σύνταξη» - «Χάρη τους κάνω που δουλεύω» (βίντεο)

Οι αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή που εξαφανίστηκε ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ προχώρησαν και στη  σύλληψη της κοινωνικής λειτουργού που συνόδευε τον 15χρονο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ