Υπέρλαμπρη η Elisabeth Hurley και ο γιός της Damian στα Οscars - Τα γονίδια της καλλονής ηθοποιού είναι αδιαμφησβήτητα! (φωτό & βίντεο)

Μητέρα και μοναχογιός, φανταστικοί!

Η αγαπημένη μας ηθοποιός των 90s Elisabeth Hurley ποζάρει στο κόκκινο χαλί των Oscars με τον λατρεμένο της μοναχογιό, Damian, ο οποίος είναι συγγραφέας και σκηνοθέτης. 

Τα γονίδια της κουκλάρας ηθοποιού είναι αδιαμφισβήτητα!

Γαλάζιο μάτι που θυμίζει θάλασσα και το πιο λαμπερό χαμόγελο του κόσμου, αυτά τα χαρακτηριστικά έχει "πάρει" από την μητέρα του. 

Στην 96η τελετή των βραβείων Oscar, η ηθοποιός φορούσε ένα αστραφτερό ασημένιο maxi φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και ο νεαρός γιός της, ένα satin royal blue πουκάμισο με μαύρο παντελόνι.

Στο after party, άλλαξαν σε ακόμα πιο λαμπερές εμφανίσεις.

Η Elisabeth Hurley φόρεσε ένα κίτρινο χρυσό φόρεμα παγιέτα με σέξι μπούστο και ο Damian ένα κλασικό μαύρο κουστούμι με ένα λευκό πουκάμισο σε loose γραμμή. 

Διαβάστε ακόμα: Η Elizabeth Hurley γυμνή σε λεσβιακές σκηνές με σκηνοθετική καθοδήγηση του γιου της - Η πρώτη ταινία του Damian (φωτό)

Δείτε κα άλλες φωτογραφίες τους, καθώς ανεβάζουν συνέχεια μαζί.

Κάποιος έχει αδυναμία στην μαμά του!

Πανέμορφοι και οι δύο!

Διαβάστε ακόμα: Η Elizabeth Hurley μπήκε στη σάουνα & ανέβασε τη θερμοκρασία - Οι σέξι πόζες με το μικροσκοπικό ροζ μπικίνι (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ