H καλλονή Ολυμπιονίκης του Σκι Μαρία Κομισάροβα έμεινε παράλυτη στο Σότσι - Την 23χρονη επισκέφτηκε ο Πούτιν με ιατρική ρόμπα! (Φωτό)

Ο πιο σοβαρός τραυματισμός μέχρι τώρα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, σημειώθηκε το Σάββατο. Η άτυχη ρωσίδα Μαρία Κομισάροβα, χτύπησε πέφτοντας άσχημα κατά την προπόνησή της για τους αγώνες του θεαματικού (πλην όμως επικίνδυνου) sci cross.

Ο πιο σοβαρός τραυματισμός μέχρι τώρα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, σημειώθηκε το Σάββατο. Η άτυχη ρωσίδα Μαρία Κομισάροβα, χτύπησε πέφτοντας άσχημα κατά την προπόνησή της για τους αγώνες του θεαματικού (πλην όμως επικίνδυνου) sci cross.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Σότσι, το οποίο μάλιστα χτίστηκε ειδικά για τους αγώνες και υποβλήθηκε σε μια μαραθώνια επέμβαση στη σπονδυλική στήλη που κράτησε εξίμιση ώρες, σύμφωνα με την dailymail.co.uk

Paralysed: Freestyle skiier Maria Komissarova, 23, posted on her Instagram page that she has no feeling from the waist down after a visit from Russian president Vladimir Putin
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν επισκέφθηκε την Μαρία Κομισάροβα στο νοσοκομείο

«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά», δήλωσε ανακουφισμένος ο Ρώσος εκπρόσωπος της ομοσπονδίας του σκι, Μιχαήλ Βερζέντα, για την αθλήτρια που κινδύνεψε να μείνει παράλυτη και χειρουργήθηκε σε σπόνδυλο στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης.

Ευτυχώς φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά για την Μαρία Κομισάροβα, που πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ελβετία είχε πάθει σοκ, όπως και όλοι οι αθλητές με τον τραγικό θάνατο του Καναδού Νικ Ζόριτσιτς από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι.

Off the snow: Komissarova won't be skiing for a while after a serious training accident in Sochi last Saturday

Ο τραυματισμός φέρεται να προήλθε από λάθος της αθλήτριας σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Raunchy: Prior to the Winter Olympics, freestyle skiier Maria Komissarova was one of a number of Russian athletes who posed in sexy outfits to show off their femininity

«Δεν μπορούμε ποτέ να αποκλείσουμε τον κίνδυνο, ιδιαίτερα από ένα άθλημα όπως το slopestyle που έχει συγκεκριμένο ρίσκο. Λυπόμαστε πολύ για την αθλήτρια, βρισκόμαστε σε επικοινωνία με το νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε επέμβαση η οποία ελπίζουμε πως θα είναι επιτυχημένη και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπάχ, αμέσως μετά το συμβάν.

Πριν φύγει από τη Ρωσία την επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ ο υπουργός αθλητισμού, Βιτάλι Μούτκο, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το κράτος θα πληρώσει για τη θεραπεία της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ