Άριστα για την Θεοφανία Παπαθωμά: Το Μεταπτυχιακό στην Νομική Αθηνών – Χαρούμενη ποζάρει η ηθοποιός με το δίπλωμα της (φωτό & βίντεο)

Η ηθοποιός περνάει το μήνυμα ότι η εκπαίδευση & η μόρφωση πρέπει να είναι αέναη 

Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε τις Σέρρες.

Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Κώστα Καζάκου και Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει δίπλωμα άσκησης δικηγορίας.

Πριν από κάποια χρόνια ξεκίνησε και το μεταπτυχιακό της στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα της Νομικής.

Πριν πέντε μέρες έκανε ανάρτηση στο Instagram ότι τέλειωσε αυτό το εκπαιδευτικό «ταξίδι» και πήρε το μεταπτυχιακό της και μάλιστα με άριστα!

Διαβάστε ακόμα: Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια σχέσης - Τους "πρόδωσε" το unfollow (βίντεο)

Ποζάρει χαρούμενη και περήφανη με το διπλωμά της στα χέρια!

Λίγα λόγια για την αγαπημένη μας ηθοποιό:

Το ντεμπούτο της στην ηθοποιία και τη τηλεόραση το έκανε το 1998, ως πρωταγωνίστρια στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, "Άγγιγμα ψυχής" στον ΑΝΤ1, με συμπρωταγωνιστή τον Σταύρο Ζαλμά. 

Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε το 2002, στη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου "Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου".

Έχει συγγράψει τέσσερα παιδικά βιβλία, "Οι Περιπέτειες του Ηρακλή Μπιμπερό", α) Η Σύλληψη, β) Η Κύηση, γ) Η Γέννηση, και το παιδικό μιούζικαλ "Ήρθαν τα Χριστούγεννα". Έχει μεταφράσει τέσσερα θεατρικά έργα, ενώ έχει σκηνοθετήσει και το θεατρικό έργο του Νιλ Σάιμον, "Ο Τελευταίος Εραστής".

Προσωπική ζωή

Το 2006 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, με τον οποίο την ίδια χρονιά απέκτησε έναν γιό, τον Αχιλλέα. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2012, ενώ το διαζύγιό τους βγήκε το 2013.

Από το 2013 μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, ήταν ζευγάρι με τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Αγάπη (γενν. 2015) και την Αθηνά (γενν. 2017).

Διαβάστε ακόμα: Θεοφανία Παπαθωμά: «Αποφεύγω να τσακώνομαι και πάντα προσπαθώ να αποκαθιστώ τα πράγματα» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ