Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η Άννα Βίσση είναι δοτική, γλυκιά & συντροφική» - «Αυτή η γυναίκα είναι για αγκαλιές»

«Τη βλέπεις πάνω στη σκηνή και λες θα τρελαθώ… Τι ενέργεια, τα έχω χάσει μαζί της. Στο σπίτι είναι κοριτσάκι».

Η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. 

Μέσα σε όλα μίλησε για την φιλία της με την Άννα Βίσση, αλλά και για την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου «Όταν πέθανα» στο θέατρο Βέμπο, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι πατρικός και φιλικός. Είναι και παιδιά που ήταν και μαθητές του, είναι ωραίο να βλέπεις τους νέους να κάνουν τα πρώτα βήματά τους. Έχουμε μία ωραία παρέα, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Γελάμε και πάνω στη σκηνή, ο Λάκης είναι πολύ έξυπνος. Τον θαυμάζω. Ο Λάκης είναι νερό που τρέχει, δεν στέκεται, αλλά μπορώ να ακολουθήσω σε αυτά τα ρέματα», είπε για τη συνεργασία τους.

«Πεθαίνουμε, ερχόμαστε, ξαναρχόμαστε… Αυτό πιστεύω, ότι ερχόμαστε για να εξελιχθούμε – γι’ αυτό και η ζωή είναι δύσκολη. Φεύγουμε και οι ψυχές ενσαρκώνονται ξανά, για να τελειοποιήσουν ό,τι δεν έχουν κάνει σωστά», συνέχισε με αφορμή την παράσταση.


«Δεν επιζητώ το χάδι, τα καταφέρνω μόνη μου. Υπάρχουν βέβαια στιγμές που θες ένα χάδι, κάποιον να σου πει ένα μπράβο. Στις παρέες είμαι η μαμά».


Διαβάστε ακόμα: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «"Μου χτυπάνε κουδουνάκια" από την κούραση, δεν θέλω να καταρρεύσω σωματικά αλλά έχω φτάσει στο σημείο» (βίντεο)

Η φιλία της με την θρυλική τραγουδίστρια Άννα Βίσση

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για τη φιλία που έχει με την Άννα Βίσση, με την οποία γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια.

«Είναι δοτική, είναι γλυκιά, είναι συντροφική. Πραγματικά, θα ήθελα να είμαι άντρας και να την πήγαινα στα ουράνια. Αυτή η γυναίκα είναι για αγκαλιές».

«Τη βλέπεις πάνω στη σκηνή και λες θα τρελαθώ… Τι ενέργεια, τα έχω χάσει μαζί της. Στο σπίτι είναι κοριτσάκι».


«Η αυτοκυριαρχία είναι το μεγαλύτερο βάσανό μου»

Η ίδια, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν βρίσκει τον εαυτό της κοριτσάκι και πως δεν της αρέσουν τα νάζια.

«Είναι πολύ μοιρασμένο το αντρικό μου κομμάτι και το θηλυκό. Πρέπει πολύ να εμπιστευτώ κάποιον κι εάν είμαι σίγουρη για να βγάλω το θηλυκό. Κυριαρχεί το δωρικό», είπε.

«Δεν θέλω τρέλα, θέλω αυτοκυριαρχία. Όταν έρχεται κάτι δύσκολο στη ζωή λέω: “Θεέ μου, ήρθες τώρα για να με δοκιμάσεις πάλι στην αυτοκυριαρχία;”. Η αυτοκυριαρχία είναι το μεγαλύτερό μου βάσανο, γιατί δεν μου αρέσει να φεύγω από την ψυχραιμία και την ταπεινοφροσύνη μου».

Διαβάστε ακόμα: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: ''Θα ήθελα να έρθει ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μία συντροφιά - βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες, τραύματα''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ