Πριγκίπισσα Kate & Πρίγκιπας William: Ετοιμάζουν κίνηση που θα «διαλευκάνει» το τοπίο από τις αμέτρητες φήμες – Οι royal fans ζητούν να μπει τέλος στην μυστικοπάθεια! (φωτό & βίντεο)

Η απουσία της Πριγκίπισσας Κέιτ εδώ και τρείς μήνες δημιούργησε κάθε λογής φήμη

Εξαιτίας του πανικού που έχει προκληθεί στα social mediao Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι βαθιά πληγωμένοι.

Όλες οι περίεργες φήμες που έχουν βγει στην φόρα για τον υποτιθέμενο χωρισμό τους και τους εραστές τους έχουν φουντώσει και κανείς δεν έχει δώσει κάποια απάντηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times, λέγεται πως η Πριγκίπισσα Κέιτ και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ετοιμάζουν μία κίνηση ματ που θα διαλευκάνει την κατάσταση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει να εμφανιστεί δημόσια από τότε που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου. 

Η απουσία της εδώ και τρείς μήνες δημιούργησε κάθε λογής φήμη.

Στη συνέχεια ανέλαβε δημοσίως την ευθύνη για την οικογενειακή φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον την περασμένη Κυριακή, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, γεγονός που οδήγησε σε έξι κορυφαία πρακτορεία φωτογραφιών στον κόσμο, να αποσύρουν τη φωτογραφία εν μέσω ανησυχίας πως «η πηγή έχει παραποιήσει την εικόνα».

Ο λαός της Μεγάλης Βρετανίας και όχι μόνο έχει εξοργιστεί με την μυστικοπάθεια των royals, και ζητούν επανειλημμένα μεγαλύτερη διαύγεια.

Η κίνηση που θα διαλευκάνει το «τοπίο» 

Η Πριγκίπισσα Κέιτ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ αναμένεται να κάνουν τις επόμενες εβδομάδες κινήσεις -ματ.

Σύμφωνα με έναν σύμβουλό τους που μίλησε στους Sunday Times, το ζευγάρι πιθανότατα θα δημοσιεύσει μια νέα φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια του μικρού τους γιου, του πρίγκιπα Λούις, που είναι στις 23 Απριλίου. 

instagram

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: 6+1 σενάρια για απουσία της μελλοντικής Βασίλισσας – Σιωπή από το Παλάτι του Buckingham (φωτό & βίντεο)

«Εκτιμούν την αγάπη και τη στοργή του κοινού για τα παιδιά τους και γνωρίζουν ότι υπάρχει η επιθυμία του κόσμου να τα βλέπει στα γενέθλιά τους» δήλωσε ο σύμβουλος.

Παράλληλα, όπως σημειώνει μια πηγή στους Sunday Times: «Είναι όσο πιο ανοιχτοί γίνεται όταν βγαίνουν έξω και αλληλεπιδρούν με το κοινό και μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο στον οποίο η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της στις υποχρεώσεις της. Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε».

Ανησυχία για την μέλλουσα Βασίλισσα

Πηγές από τους βασιλικούς κύκλος προειδοποιούν για την αρνητική επίδραση που μπορεί να έχουν οι φήμες στη μελλοντική βασίλισσα, καθώς αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση που έκανε τον Ιανουάριο.

Ένας εσωτερικός συνεργάτης δήλωσε: «Ανησυχώ για όλη αυτή την προσοχή στην Κάθριν. Δεν έδειχνε καθόλου χαρούμενη στο αυτοκίνητο τη Δευτέρα». Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου με τον σύζυγό της καθώς έφυγε από το Γουίνσδορ για το Λονδίνο για δύο δημόσιες υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Okay but where is Kate? Harry? 3.000 μηνύματα στην ανάρτηση του Πρίγκιπα William για το βραβείο της αείμνηστης μαμάς του, Diana (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ