Έτσι είναι σήμερα ο 18χρονος Barron Trump – Έτοιμος για σπουδές – Άλλα τα σχέδια της μαμάς, άλλα του Πρώην Προέδρου των ΗΠΑ (φωτό & βίντεο)

Η "μάχη" των Σπουδών!

Πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι παντρεμένος εδώ και 19 χρόνια με το μοντέλο Melania Trump και έχουν αποκτήσει ένα αγόρι μαζί, τον Barron Trump.

μοναχογιός τους, Barron, κλείνει τα 18 και ήρθε η ώρα για τις σπουδές.

Εδώ, οι γνώμες διίστανται!

Η μεγαλύτερη προτεραιότητα της Melania Trump δεν είναι να βοηθήσει τον σύζυγό της Donald Trump στην εκστρατεία του ή να θέλει να γίνει ξανά Πρώτη Κυρία, όλα έχουν να κάνουν με τον γιο της τώρα. 

Η Melania «έχασε την μητέρα της στην αρχή του έτους και αυτό πραγματικά της «κόστισε» πολύ συναισθηματικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα She Knows.

Διαβάστε ακόμα: Η Μελάνια Τραμπ επέστρεψε! Έντονα μακιγιαρισμένη, με ωραίες ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά της & κλασσικό μαύρο ταγέρ (Φωτό)

Έχει επικεντρωθεί στο γιό της και στην επιλογή κολλεγίων και θα αποφασίσουν οτιδήποτε θελήσει ο ενήλικα πλέον Barron.

Φήμες, βέβαια λένε πως ο πρώην πλανητάρχης θα ήθελε ο γιός του να ακολουθήσει τα δικά του μονοπάτια, όπως είναι και αναμενόμενο άλλωστε. 

Διαβάστε ακόμα: Πένθος για τη Μελάνια Τραμ: Έχασε τη μητέρα της, 78 ετών – «Απίστευτη γυναίκα η πεθερά μου» έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ