Χάρης Δούκας-Γεωργία Πολυτάνου: Πάντα στο πλευρό του δημάρχου Αθηναίων, η 29χρονη σύντροφος του - Αχώριστοι σε αποκριάτικη γιορτή (φωτό)

Στο Ζάππειο

Στην αποκριάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε χθες (17/3) στο Ζάππειο παρευρέθηκε ο Χάρης Δούκας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων έδωσε το "παρών" την Κυριακή της Αποκριάς στο πάρτι που είχε στηθεί από νωρίς για μικρούς και μεγάλους!

Με χαμόγελο και καλή διάθεση μίλησε και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο.

Μπορεί να μην φόρεσε κάποια στολή αλλά ήταν μέσα στο ευδιάθετο κλίμα.

Και φυσικά δεν εμφανίστηκε μόνος του.

Στο πλάι του, για ακόμη μία φορά είδαμε την αγαπημένη του, Γεωργία Πολυτάνου.

Διαβάστε ακόμη: Γεωργία Πολυτάνου: Με κατακόκκινο σακάκι & μακρύ μαύρο παλτό στην ορκωμοσία του Χάρη Δούκα - Ποια είναι η γοητευτική 28χρονη σύντροφος του νέου Δημάρχου (φωτό)

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ_ΜΠΟΛΑΡΗ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ_ΜΠΟΛΑΡΗ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ_ΜΠΟΛΑΡΗ

Η 29χρονη ήταν δίπλα του με εξίσου καλή διάθεση έχοντας προσθέσει, μάλιστα στο μακιγιάζ της και μερικές πινελιές με χαριτωμένα σχέδια.

Παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουν, η Γεωργία Πολυτάνου στηρίζει τον Χάρη Δούκα (53 ετών) και τον συνοδεύει συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη: Εντυπωσιακή εμφάνιση της Γεωργίας Πολυτάνου στο πλευρό του νέου Δημάρχου Χάρη Δούκα - Η βάφτιση της ανιψιάς του

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Λίγα λόγια για την 28χρονη σύντροφό του

Η διεθνολόγος Γεωργία Πολυτάνου είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά.

Η Γεωργία Πολυπάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών.

Εντυπωσιακό είναι ότι πέντε γλώσσες: ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά.

Διαβάστε ακόμα: Χάρης Δούκας - Δήμαρχος Αθηναίων - "Δεν άφησα το Πολυτεχνείο για να γίνω ιπποκόμος της κυβέρνησης"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ