Made in Greece η εμφάνιση της Paris Hilton - Διάλεξε το πιο glamorous φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη για τα γενέθλια της (φωτό)

Τα γιόρτασε έναν μηνά μετά

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Paris Hilton!

Λίγο αργοπορημένα βέβαια, καθώς η επίσημη ημέρα γεννήσεως της είναι η 17η Φεβρουαρίου.

Το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε με καλούς φίλους σε έναν μεγάλο χώρο στο Beverly Hills, California και απόλαυσαν ένα ξέφρενο πάρτι.

Όπως βλέπουμε και από τα ενσταντανέ που μοιράστηκε με τους 26 εκατομμύρια ακολούθους της, κυριαρχούσε το ροζ χρώμα και η απόλυτη λάμψη.

Έντονα φώτα, ροζ καναπέδες, πολύχρωμα χαλιά, ντισκόμπαλες, κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, ενώ τις κουρτίνες κοσμούσαν φωτογραφίες της εορτάζουσας από διάφορες στιγμές της ζωής της.

Η 43χρονη φυσικά, έκλεψε τις εντυπώσεις με το sparkling look της, το οποίο είχε ελληνικό άρωμα.

Έβαλε ένα μίνι φόρεμα από τη συλλογή υψηλής ραπτικής της Σήλιας Κριθαριώτη, με μακρύ μανίκι και κλειστό μπούστο που άστραφτε από πάνω μέχρι κάτω.

Ασορτί ήταν και οι γόβες της.

Όσον αφορά το hairstyle της, την είδαμε με μία σταθερή αλογοουρά ενώ άφησε μία τούφα να πέφτει απαλά στη μία πλευρά του προσώπου της. 

Η guest list για το extravagant πάρτι ήταν ατελείωτη.

Μεταξύ των καλεσμένων είδαμε τη Χάιντι Κλουμ, Ντέμι Λοβάτο, Ρέιτσελ Ζόι, Σέλμα Μπλερ, Ρέμπελ Γουίλσον και Σία, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύζυγος της εορτάζουσας, Κάρτερ Ρέουμ.

Διαβάστε ακόμη: Η Σήλια Κριθαριώτη μαζί με τον σύζυγο της, Νίκο Τσάκο στα Oscars 2024: "Έντυσε" με απίθανες τουαλέτες τη Μαρία Μενούνος & την Κέλτι Νάιτ (φωτό-βίντεο)

Να σημειώσουμε ότι πλέον το όνομα της Ελληνίδας σχεδιάστριας "φιγουράρει" στο Χόλυγουντ και ντύνει μεγάλα ονόματα όπως την Τέιλορ Σουίφτ, Μπιγιονσέ, Κριστίνα Αγκιλέρα...

Η ίδια η Σήλια ευχήθηκε με τη σειρά της την Paris Hilton αναδημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα γενέθλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ