Θα είναι ο επόμενος πράκτορας 007 ο Aaron Taylor-Johnson; Σε απόσταση αναπνοής από τον ρόλο ο γοητευτικός πρωταγωνιστής των Avengers

"Μεγάλο κομπλιμέντο" δηλώνει ο ίδιος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον (Aaron Taylor-Johnson) είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Ο 33χρονος διάσημος πρωταγωνιστής δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, αλλά αν ευοδωθεί η συμφωνία θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον θρυλικό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

«Ο Άαρον πήγε σε ακρόαση για να γίνει ο επόμενος Μποντ τον Σεπτέμβριο και οι παραγωγοί και η Μπάρμπαρα τον αγάπησαν. Είναι πλέον ένα από τα φαβορί» ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «Sun».

Διάφοροι ηθοποιοί έχουν αναφερθεί ως πιθανοί αντικαταστάτες του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ενσάρκωσε τελευταία φορά τον Βρετανό πράκτορα 007 στην ταινία «No Time To Die», μεταξύ άλλων οι Τομ Χάρντι και Ίντρις Έλμπα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ