Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε ξανακάνει photoshop σε πορτρέτο της Ελισάβετ - "Ο καναπές είναι συμπιεσμένος, θολά σημεία γύρω από τα παιδιά" (φωτό)

Τα βρετανικά μέσα έχουν σημειώσει τις λεπτομέρειες

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα της πριγκίπισσας Κέιτ.

Τα σενάρια γύρω από την κατάσταση της υγείας της συνεχώς φουντώνουν και οι θεωρίες συνωμοσίας είναι ασταμάτητες.

Με αφορμή την επεξεργασμένη φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε πριν μερικές μέρες, οι χρήστες του twitter θυμήθηκαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Διαβάστε ακόμη: Φουντώνουν τα σενάρια για την πραγματική κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ - Η φωτό είναι από εξώφυλλο της Vogue του 2016, υποστηρίζουν (βίντεο)

Στο παρελθόν, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε δημοσιεύσει ένα πορτρέτο με την αείμνηστη Βαασίλισσα Ελισάβετ να ποζάρει με τα δισέγγονα και τα εγγόνια της.

Το πορτρέτο τραβήχτηκε στο Κάστρο Μπαλμόραλ τον Αύγουστο του 2022 από την ίδια την Κέιτ Μίντλετον λίγες μέρες πριν την απώλεια της 96χρονης.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Απριλίου 2023 για να τιμήσει την ημέρα που θα ήταν τα 97α γενέθλιά της.

Πειραγμένο πορτρέτο

Το πρακτορείο Getty Images, ωστόσο, αναφέρει ότι η οικογενειακή φωτογραφία ήταν «ψηφιακά βελτιωμένη στην πηγή», αναθεωρώντας την μετά το πρόσφατο περιστατικό με την πριγκίπισσα της Ουαλίας που επεξεργάστηκε τη φωτογραφία της με τα τρία παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας.

Στη φωτογραφία, έχουν εντοπιστεί αρκετές αποκλίσεις, μεταξύ των οποίων η γραμμή της ταρτάν φούστας της βασίλισσας που δεν ταιριάζει.

Ο πράσινος Chesterfield καναπές φαίνεται να έχει συμπιεστεί, ενώ υπάρχουν μαύρα μπαλώματα ορατά πίσω από τον πρίγκιπα Τζορτζ και τον πρίγκιπα Λούις, που υποδηλώνουν ότι η περιοχή έχει υποστεί επεξεργασία, αναφέρει η Telegraph.

Στο ενσταντανέ βλέπουμε τα οκτώ από τα δώδεκα εγγόνια της εκλιπούσας, δηλαδή τη Λαίδη Λουίζ Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ, τον Τζέιμς, κόμη του Γουέσεξ, τη Λένα Τίνταλ, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, την Ίσλα Φίλιπς, τον πρίγκιπα Λούις, τη Μία Τίνταλ, τον Λούκας Τίνταλ και τη Σαβάνα Φίλιπς.

Όλοι οι royals έχουν ένα γλυκό χαμόγελο προς την κάμερα, καθώς βρίσκονται γύρω από την αγαπημένη τους γιαγιά, η οποία καθόταν ανάμεσά τους σε έναν λαχανί καναπέ ενώ φορούσε καρό φούστα στο αγαπημένο της σπίτι στο Aberdeenshire.

Ένας εκπρόσωπος της Getty Images είπε: «Η Getty Images εξέτασε την εν λόγω εικόνα και τοποθέτησε μια σημείωση του συντάκτη σε αυτήν, δηλώνοντας ότι η εικόνα έχει βελτιωθεί ψηφιακά στην πηγή».

Οι υποψίες για το οικογενειακό πορτρέτο πρωτοδημιουργήθηκαν πέρυσι από τον CEO της τεχνολογίας Christopher Bouzy, ο οποίος είπε ότι πίστευε ότι είχε υποστεί photoshop.

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Μίντλετον: Πρώτη εμφάνιση on camera με κολάν, σνίκερς, ίσια μαλλιά και πολύ αδύνατη - Γιατί οι χρήστες των social λένε ότι "δεν ήταν η Κέιτ" (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ