Κέιτ Μίντλετον: Πρώτη εμφάνιση on camera με κολάν, σνίκερς, ίσια μαλλιά και πολύ αδύνατη - Γιατί οι χρήστες των social λένε ότι "δεν ήταν η Κέιτ" (βίντεο)

Το βίντεο πέρασα από την... κρησάρα των social media και αποφάσισε ότι δεν ήταν η Κέιτ

 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον μετά τον σάλο με την "πειραγμένη" φωτογραφία και τη συγνώμη που ζήτησε, εμφανίστηκε να περπατά σε αγορά πολύ κοντά στην κατοικία που αναρρώνει μετά από τη σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα για την οποία κανείς δεν γνωρίζει τι είχε με τον πρίγκιπα Γουλίαμ στο πλευρό της.

Χαρούμενη και ευδιάθετη, με αθλητική περιβολή, κολάν και σνίκερς, πολύ αδυνατισμένη κάνει τα ψώνια της την ώρα που TZM και SUN δημοσιεύουν βίντεο.

Ο Nelson Silva, ο πολίτης που εντόπισε και κατέγραψε σε παπαρατσικό βίντεο το πριγκιπικό ζευγάρι είπε στο TMZ: «Παρατήρησα ένα ζευγάρι που ψώνιζε ψωμί, κοίταξα την κοπέλα και μου φάνηκε γνωστή, οικεία, ήξερα πως την γνώριζα από κάπου.

Πήγα στο αυτοκίνητό μου και όπως βγήκαν έξω τράβηξα βίντεο, περπάτησαν και ξαφνικά εξαφανίστηκαν, δεν είδα το αυτοκίνητό τους».

Όπως ήταν φυσικό - έτσι έγινε και με τη φωτό που ανέβασε με τα παιδιά της - οι χρήστες των social media εξέτασαν τα πλάνα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κοπέλα στο βίντεο απλά δεν ήταν η Κέιτ.

Μάλιστα κάποιοι ανέβασαν φωτό της Κέιτ μέσα από το αυτοκίνητο πριν από λίγες μέρες και τη νέα και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο πολύ αδυνάτησε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ενισχύοντας τα σενάρια ότι η εμφάνιση της κοπέλας δίπλα στο πλευρό του Γουλίμα" δεν ήταν η Κέιτ".

Διαβάστε ακόμα: «Συγγνώμη, εγώ πείραξα τη φωτογραφία»: Η πριγκίπισσα Κέιτ απολογήθηκε μετά τον σάλο - Γιατί το έκανε (βίντεο)


Τα πλάνα από το βίντεο κινητού είναι θολά αλλά οι χρήστες «ζουμάρισαν» στο πασίγνωστο παγκοσμίως πρόσωπο της Κέιτ και παρατήρησαν ότι δεν έμοιαζε με την πριγκίπισσα.

Δείτε ακόμα: 

Επίσης, Ουίλιαμ και Κέιτ δεν έχουν εμφανιστεί δημοσίως ποτέ σε τέτοια «χαλαρή» βόλτα από την ημέρα του γάμου τους και έπειτα.

Τα σενάρια για την πριγκίπισσα έχουν φουντώσει ακόμα περισσότερα μετά από μία ανεπιβεβαίωτη, προς το παρόν, φήμη ότι το BBC ενημερώθηκε ότι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για μία σημαντική ανακοίνωση από τη βασιλική οικογένεια.

Πάντως, το TMZ και η SUN που κυκλοφόρησαν το βίντεο επιμένουν ότι το υλικό είναι τσεκαρισμένα αυθεντικό.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας William: Φουντώνουν ξανά οι φήμες για το ειδύλλιο με την αριστοκράτισσα Rose Hanbury - Σε τι οφείλεται πραγματικά η απουσία της μέλλουσας Βασίλισσας; (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ