Πώς η 25χρονη Μαρία έριξε 7 ανήλικες στην πορνεία: Η χλιδάτη ζωή, η ταρίφα, τα ναρκωτικά, η σχέση με τη Λορέλα - "Εκδίδονταν με τη θέλησή τους" υποστηρίζει (βίντεο)

Η 25χρονη από τον Ασπρόπυργο είχε σχέση και με τη με τη Λορέλα, άλλο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε τον Ιανουάριο

 

Χλιδάτη ζωή, πισίνες, εύκολο χρήμα είναι μερικά από όσα υποσχόταν η 25χρονη «Μαρία Ηλιάνα» από τον Ασπρόπυργο στις ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας από 15 έως 17 ετών που είχαν πέσει θύματα του κυκλώματος μαστροπείας.

Κάποια, δε, από τα θύματά της η εν λόγω κοπέλα τα είχε μυήσει και στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και της κοκαΐνης.

Η 25χρονη από τον είχε και σχέση με τη Λορέλα από το άλλο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε τον Ιανουάριο. Ο σύντροφος της 25χρονης, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 20/3 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ήταν εκείνος που μαζί με άλλους 3 πήγαιναν τις ανήλικες στα ραντεβού.

Διαβάστε ακόμα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας: Διακινούσε ανήλικες έως 17 ετών, ταρίφα από 50 έως 400 ευρώ - Πως δρούσε η 25χρονη "εγκέφαλος", έδιναν και ναρκωτικά

"Οι ανήλικες εκδίδονταν με τη θέλησή τους"

Παρά το γεγονός ότι η ίδια φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες και να ισχυρίζεται ότι οι ανήλικες εκδίδονταν με τη θέλησή τους και ότι η ίδια δεν έχει σχέση με την κατηγορία της μαστροπείας, τα στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα τη διαψεύδουν.

Ειδικότερα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν στα κινητά των 7 ανηλίκων κοριτσιών, με καταγωγή από την Αλβανία και τη Γεωργία, συνομιλίες με την 25χρονη, στις οποίες γίνεται λόγος για τα ερωτικά ραντεβού έναντι χρημάτων.

Για κάθε ερωτικό ραντεβού με ανήλικη ο πελάτης έδινε από 200 έως 400 ευρώ και η 25χρονη έπαιρνε από 50 έως 100 ευρώ. Μία 21χρονη επίσης που συνελήφθη ήταν μέλος του κυκλώματος μαστροπείας.


Δέκα άτομα φέρεται να έχουν εμπλοκή στο κύκλωμα, έξι είναι προφυλακισμένα.

Διαβάστε ακόμα: Κύκλωμα μαστροπείας: Μετά τη Λορέλα συνελήφθη και η Έλενα - Πως ψάρευαν κορίτσια και έκλειναν τα ραντεβού (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ