Happy study: Κέντρο Μελέτης Μαθητών Δημοτικού - Με ολιγομελή τμήματα, προετοιμασία μαθητών για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Πρότυπα Γυμνάσια & Summer Camp!

Ο εκπαιδευτικός προορισμός είναι εδώ!

Το Κέντρο Μελέτης Μαθητών Δημοτικού ΗappyStudy βρίσκεται στην Καλλιθέα με Διευθύντρια την Ελίνα Τζίβα-Μουστάκη, με σπουδές στην Ψυχολογία και την Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αποτελεί έναν εκπαιδευτικό προορισμό που περιλαμβάνει στην δράση του την Καθημερινή Σχολική Μελέτη των μαθητών Δημοτικού με πλήρη και εξατομικευμένη υποστήριξη τους σε ολιγομελή τμήματα, την προετοιμασία μαθητών Ε' και ΣΤ' Δημοτικού για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Πρότυπα Γυμνάσια, το Summer Camp που απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως και 12 ετών με ποικιλία δημιουργικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Επιπλέον προστίθενται άμεσα δύο ακόμη δραστηριότητες η Λογοθεραπεία που απευθύνεται σε παιδιά όπου κατόπιν διάγνωσης από ειδικούς επιστήμονες κρίνεται αναγκαίο να ακολουθήσουν μια σειρά συνεδριών, καθώς και οι Κύκλοι Γονέων που  περιλαμβάνουν Συμβουλευτική Γονέων με μεγάλη γκάμα θεμάτων που απασχολούν τους γονείς.

Όλα υλοποιούνται με έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και ταυτόχρονα μέσα σε ένα κλίμα φιλικό και υποστηρικτικό. Στις δραστηριότητες της Σχολικής Μελέτης και του Summer Camp έρχεται να προστεθεί και η δυνατότητα Φύλαξης κάθε παιδιού σε όποιον γονέα το χρειάζεται.

Διαβάστε ακόμη: Εγκαίνια στο Κέντρο Μελέτης Μαθητών Δημοτικού HAPPY STUDY - Με την παρουσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κώστα Ασκούνη

Παράλληλα στην διάρκεια του χρόνου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με καλεσμένους ομιλητές ανθρώπους απ'τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, αλλά και αξιόλογους συγγραφείς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ