Η Πρώτη κυρία Brigitte Macron & ο προσωπικός της μόδιστρος, Nicolas Ghesquière - Eπικεφαλής της Louis Vuitton - Οι πρόβες για τις εμφανίσεις της λεπτεπίλεπτης Γαλλίδας (φωτό)

 Τα τζιν πουκάμισα και οι maxi τουαλέτες

Γιατί όταν μιλάμε για φυσική κομψότητα μία είναι η γυναίκα που μας έρχεται στο μυαλό ... η Brigitte Macron φυσικά!

Η σύζυγος του Emmanuel Macron διακρίνεται για τη γαλλική της φινέτσα και το καλαίσθητο στιλ της.

Σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και όλοι σχολιάζουν τον εξαιρετικό τρόπο που συνδυάζει τα αγαπημένα της κομμάτια, ώστε να αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Έχει ένα natural elegant look, χωρίς να έχει επέμβει χειρουργικά με "νυστέρι".

Τώρα, τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται με τον προσωπικό της μόδιστρο και επικεφαλής του οίκου μόδας Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière.

Διατηρούν μία στενή φιλία και είναι εκείνος που συχνά "κρύβεται" πίσω από τα απίθανα σύνολα της πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Ποζάρουν, λοιπόν, αγκαλιά στο φακό του scorcelletti για το περιοδικό Madame Figaro και με πλατύ χαμόγελο μας δείχνουν τη σχέση που τους συνδέει όλα αυτά τα χρόνια.

Φοράνε είτε τζιν matching σακάκια, είτε ζεστά σκουρόχρωμα παλτό.

Σε άλλα ενσταντανέ βλέπουμε maxi τουαλέτες ραμμένες αποκλειστικά για τη λεπτεπτίλεπτη σιλουέτα της Brigitte Macron.

Ο Ghesquière γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1971 στο Comines, στο Nord της Γαλλίας και είναι γιος ενός γαλλόφωνου βέλγου ιδιοκτήτη γηπέδου γκολφ και διαχειριστή 7,500 κατοίκων Poitevine της πόλης Loudun και μιας γαλλίδας μητέρας που ασχολείται με τη μόδα. 

Mεγάλωσε στη πόλη Loudun της Βιέννης. Από μικρή ηλικία, άρεσε στο Ghesquière να εξασκείται σε διάφορα αθλήματα, όπως η ιππασία, η ξιφασκία και το κολύμπι, που στην πραγματικότητα πολλές από τις συλλογές του σήμερα είναι εμπνευσμένες από τις στιγμές εκείνες, κυρίως, το μίνι φόρεμα scuba και πρόσφατα η εμπνευσμένη από την ιππασία ready-to-wear συλλογή του, για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2006.

Στις 4 Νοεμβρίου 2013, ο Ghesquière αντικατέστησε επίσημα τον Marc Jacobs στη Louis Vuitton ως δημιουργικός διευθυντής για τις γυναικείες συλλογές.

Διαβάστε ακόμη: Μπριζίτ Μακρόν: Με την ωραιότερη τουαλέτα που έχει βάλει ποτέ - Μαύρη Louis Vuitton, ωδή στο πολυτελές σικ (φωτό-βίντεο)

Μερικά από τα πρώτα του σχέδια για τη Louis Vuitton έκαναν το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί, όπως εκείνο της ηθοποιού Jennifer Connelly.

Στις 5 Μαρτίου 2014, ο Ghesquière έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την επωνυμία LV. Η LVMH ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Ghesquière ως καλλιτεχνικό διευθυντή των γυναικείων συλλογών το 2018 και το 2022.

Από τότε που έγινε μέλος της Louis Vuiton, ο Ghesquière παρουσίαζε τακτικά τα σχέδιά του με εκθέσεις σε αρχιτεκτονικά ορόσημα, συμπεριλαμβανομένου του Λούβρου στο Παρίσι – ήταν η πρώτη φορά που το μουσείο επέτρεψε σε έναν οίκο μόδας να παρουσιάσει εκεί μια επίδειξη.

Έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος κι έχει συνάψει σχέσεις με τον σχεδιαστή Julien Dossena και τον blogger Pelayo Díaz.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ