Ένταση στη δίκη Πισπιρίγκου για τον θάνατο Ίριδας & Μαλένας: Προστασία ζήτησε ο Μάνος Δασκαλάκης, κινδυνεύει από την κατηγορουμένη - Μηνύσεις Κούγια (βίντεο)

Σε τεταμένο κλίμα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών

Μπορεί η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας να μην έχει τελειώσει, όμως έχει ξεκινήσει η άλλη δίκη για την μητέρα για τον θάνατο της Ίριδας και τη Μαλένας.

Πρώτος μάρτυρας, ο πρώην σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης.

Με την έναρξη της δίκης για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας η δικηγόρος του  Μ. Δασκαλάκη αναφέρθηκε στην επίθεση που είχε δεχθεί ο πατέρας των κοριτσιών από την κατηγορουμένη κατά τη προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.

"Στη προηγούμενη συνεδρίαση - είπε - είχαμε ένα δυσάρεστο γεγονός με μια αήθη επίθεση από την κατηγορούμενη προς τον κ. Δασκαλάκη. Τη σταμάτησαν από το να χιμήξει στον μάρτυρα και ζητούμε να ληφθούν μέτρα από το δικαστήριο σας προκειμένου να διασφαλιστεί η ψυχική και σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων που έρχονται εδώ..."

Διαβάστε ακόμα: Άγριος καβγάς Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου: «Θα σου γ@@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις» - «Για ποια παιδιά λες, αυτά που δολοφόνησε εσύ» (βίντεο)

"Εντός της αίθουσας - τόνισε ο πρόεδρος - είναι αυτονόητη η προστασία. Εκτός θα πρέπει να ρυθμιστεί από τη συνοδεία, σε κάθε περίπτωση θα μεριμνήσουμε."

Ο πατέρας των κοριτσιών, απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας, αναφέρθηκε εκ νέου στο περιβόητο πανάκι με κηλίδες αίματος που είχε βρει στην κούνια της Ίριδας, όπως επίσης και στη σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των παιδιών του.

Έκανε λόγο εκ νέου για εμμονή της κατηγορούμενης προς το πρόσωπο του και ανέφερε πως σήμερα συνδέει την συμπεριφορά της και την στάση της απέναντί του (καβγάδες, αποχώρηση από το σπίτι, κ.λπ.) με το θάνατο των παιδιών του.

Μήνυση από τον Αλέξη Κούγια

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης, Αλέξης Κούγιας, για λογαριασμό της εντολέως του υπέβαλε μήνυση στη δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση εξαιτίας του αιτήματος «προστασίας» που είχε υποβάλει νωρίτερα η πλευρά Δασκαλάκη. Η πλευρά Δασκαλάκη επιφυλάχθηκε για το εάν θα προχωρήσει και εκείνη σε μηνύσεις.

«Η κατηγορουμένη μηνύει τη συνήγορο του κ. Δασκαλάκη, κ. Αμπάζη. Ακούστηκε εδώ το εξής συκοφαντικό, ότι δήθεν η κυρία κατηγορούμενη με τα προβλήματα υγείας που έχει, με 6 αστυνομικούς να τη φυλάνε, επιτέθηκε σε έναν ογκώδη άνθρωπο. Θα βγει από το παράθυρο του Κορυδαλλού να επιτεθεί στον Δασκαλάκη; Τη μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.


Θα εξεταστεί και ο Μάνος Δασκαλάκης

Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος υπέβαλε αίτημα -το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση- να εξετάσει ο ίδιος τον Μάνο Δασκαλάκη σε άλλη ημερομηνία, καθώς σήμερα αγορεύει στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας. «Δεν μπορεί να είναι παρούσα σε δύο δικαστήρια, και ειδικά όταν αυτά εκδικάζονται ταυτόχρονα. Το ίδιο αδύνατο είναι να είναι παρών και ο δικηγόρος της. Είναι αδιανόητο να διεξαχθεί μια δίκη χωρίς την παρουσία κατηγορουμένου και δικηγόρου», είπε ο κ. Κούγιας.

Η εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη θα συνεχιστεί στις 5 Απριλίου και η δίκη σήμερα θα συνεχιστεί με την κατάθεση του πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ