On camera: Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον - Η Heidi Agan εξοργισμένη - "Σταματήστε το bullying στην πριγκίπισσα"

Παίρνει θέση και απαντάει για το εάν ήταν εκείνη στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στην αγορά

Η απόλυτη φρενίτιδα επικρατεί γύρω από το όνομα της πριγκίπισσας Κέιτ και την κατάσταση της υγείας της.

Η πρόσφατη έξοδος της στις 17/3 στο Windsor Farm προκάλεσε ακόμη περισσότερες αντιδράσεις με τον κόσμο να μην πιστεύει ότι είναι εκείνη αλλά η σωσίας της, Heidi Agan.

Διαβάστε ακόμη: Νέα δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ - Μαζί με τον σύζυγο της Γουίλιαμ ψωνίζουν φρέσκα προϊόντα - «Χαρούμενη, χαλαρή και υγιής»

Διαβάστε ακόμη: Φουντώνουν τα σενάρια για την πραγματική κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ - Η φωτό είναι από εξώφυλλο της Vogue του 2016, υποστηρίζουν (βίντεο)

Η Heidi Agan ξεκαθάρισε στη Mirror πως «υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες σχετικά με το αν ήταν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε εκείνο το υλικό και τα στιγμιότυπα. Στην πραγματικότητα, τα δικά μου social media έχουν τρελαθεί, καθώς ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Ήμουν στη δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε αυτό το βίντεο».

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Μίντλετον: Πρώτη εμφάνιση on camera με κολάν, σνίκερς, ίσια μαλλιά και πολύ αδύνατη - Γιατί οι χρήστες των social λένε ότι "δεν ήταν η Κέιτ" (βίντεο)

«Λοιπόν, είναι ζωντανή και μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτό. Ξεκίνησε σαν αστείο για το πού είναι η Κέιτ αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε δράμα, οπότε πρέπει να σταματήσει» υπογράμμισε ακόμα. 

Διαβάστε ακόμη: Νέα έξοδος για την πριγκίπισσα Κέιτ - Τη συνόδευαν τα 3 της παιδιά - "Έρχονται συχνά εδώ", λένε οι κάτοικοι

«Νομίζω ότι όλο το θέμα της συνωμοσίας πρέπει να πάψει αμέσως», πρόσθεσε.

Ακόμα υπερασπίστηκε το Παλάτι που δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας λέγοντας ότι «Είναι δημόσιο πρόσωπο αλλά όχι δημόσια περιουσία, και πρέπει να το σεβαστείτε και να σταματήσετε το διαδικτυακό bullying».

Ποια είναι η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον

Η Heidi Agan έγινε επαγγελματίας σωσίας της Κέιτ το 2012, όταν τυχαία πελάτες ενός ιταλικού εστιατορίου όπου δούλευε ως σερβιτόρα, επανειλημμένα επεσήμαναν τις ομοιότητες μεταξύ της ίδιας και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Ήμουν πραγματικά τυχερή με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα και πιθανώς δεν θα είχα μπει ποτέ σε αυτό το επάγγελμα αν δεν ήμουν σερβιτόρα εξαρχής», δήλωσε η Agan στο Business Insider τον Μάιο του 2017.

instagram @katemiddletonlookalike

«Οι πελάτες ήταν αυτοί που με έπεισαν να γίνω σωσίας της Κέιτ».

Παρά την αδιαμφισβήτητη ομοιότητα της με την Κέιτ, η Agan έχει μελετήσει διεξοδικά όλα αυτά τα χρόνια τους τρόπους, τις κινήσεις και τη συμπεριφορά της πριγκίπισσας της Ουαλίας για να μπορέσει να είναι πιστό αντίγραφο.

«Έπρεπε να κοιτάξω προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο κινείται και συμπεριφέρεται η Κέιτ, έχω πάντα κατά νου πώς μιλάει. Νομίζω ότι όλες οι σωσίες μελετούν προσεκτικά τα πρότυπά τους», δήλωσε στη Mirror.

Η Agan πρόσθεσε ότι ξοδεύει «ώρες» προετοιμάζοντας κάθε εμφάνισή της ως Κέιτ.

«Τα μαλλιά της είναι απίστευτα δύσκολο να τα αναπαραστήσω, επειδή έχει υπέροχο χτένισμα», προσθέτει.

instagram @katemiddletonlookalike

Παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται συχνά μαζί με τον Σάιμον Γουάτκινσον που μοιάζει με τον Γουίλιαμ, ο πραγματικός σύζυγός της είναι ο ζωγράφος και διακοσμητής Ράσελ Άγκαν με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Blake, και μια κόρη, την Abigail.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ