«Σπάει τη σιωπή» η 25χρονη Μαρία για το κύκλωμα μαστροπίας: «Τα κορίτσια είναι φίλες μου, μόνες τους έκλειναν ραντεβού» - Δεν έπεισε, προφυλακίστηκε (βίντεο)

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τέσσερεις συγκατηγορούμενοι της

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 25χρονη Μαρία που φέρεται ως «εγκέφαλος» στο κύκλωμα μαστροπείας, με θύματα ανήλικα κορίτσια. Αντίθετα, οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες για το κύκλωμα, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ αναμένεται η απόφαση για τον φίλο της 25χρονης.

Σε βάρος τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για μαστροπεία ανηλίκων, της εμπορία ανηλίκων και της διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πλειοψηφία τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα βαρύτατα αδικήματα που κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν μεταξύ των οποίων της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε ακόμα: «Ακόμα και σήμερα η αδερφή μου κλείνει ραντεβού»: Σοκάρει η γυναίκα που αποκάλυψε το κύκλωμα μαστροπείας - Σε σίριαλ έπαιζε ο 36χρονος με νανισμό που τις συνόδευε (βίντεο)

Τα κορίτσια είναι φίλες μου, μόνες τους έκλειναν ραντεβού

Νωρίτερα, η 25χρονη Μαρία που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας, μίλησε για πρώτη φορά. Έδωσε την δική της εκδοχή στο Mega, λέγοντας πως δεν έχει καμία σχέση και ότι τα κορίτσια έκλειναν μόνες τους τα ραντεβού.

«Όλα αυτά που σας λένε είναι ψέματα, δεν φταίω πουθενά εγώ. Τα κορίτσια είναι φίλες μου. Εγώ με τις δύο είμαι φίλη, τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω. Και εγώ με αυτές είμαι φίλη και έχω μιλήσει με αυτές και μου είπαν ότι δεν έχουν πει τίποτα. Μόνες τους έκλειναν τα ραντεβού», είπε μεταξύ άλλων.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να έβρισκαν τους «πελάτες», απάντησε: «Από το Facebook. Αυτά τα κάνανε μόνες τους. Μόνες τους, δεν ήμουν εγώ, εγώ ούτε καν το έχω κάνει αυτό».


Διαβάστε ακόμα: Σοκάρει 16χρονη, που εξωθούσε στη πορνεία το κύκλωμα μαστροπείας: «Ήθελε να μας δει γυμνές» - «Μου έδωσε 350 ευρώ και στη φίλη μου 450» (βίντεο)

Ελεύθερος ο τατουατζής με περιοριστικούς όρους

Ο 55χρονος κατηγορούμενος που ασχολείτο με την τέχνη του τατουάζ και είναι κατηγορούμενος και στην άλλη υπόθεση με εκμετάλλευση ανηλίκων, φέρεται να αρνήθηκε τα αδικήματα που του αποδίδονται αν και παραδέχθηκε σεξουαλικές επαφές με κάποιες κοπέλες, για τις οποίες δεν γνώριζε, όπως είπε, τις ηλικίες τους. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στην απολογία του ότι τα κορίτσια του ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά με αντάλλαγμα να τους κάνει τατουάζ και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 6.000 ευρώ και υποχρεωτική εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα.

Απολογούμενοι ο ταξιτζής και ο φίλος της 25χρονης οι οποίοι φέρονται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήταν εκείνοι που μετέφεραν τα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού. Την ίδια στάση, λένε οι πληροφορίες, κράτησε και ο 36χρονος κατηγορούμενος στον οποίο επίσης αποδίδεται το αδίκημα της εμπορίας ανηλίκων. Και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα.

Αρνήθηκε την κατηγορία ότι προωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία που της αποδίδεται και η 20χρονη κατηγορούμενη η οποία μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Διαβάστε ακόμα: Πώς η 25χρονη Μαρία έριξε 7 ανήλικες στην πορνεία: Η χλιδάτη ζωή, η ταρίφα, τα ναρκωτικά, η σχέση με τη Λορέλα - "Εκδίδονταν με τη θέλησή τους" υποστηρίζει (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ