Οι celebrities γιορτάζουν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου - Μιμή Ντενίση, Νατάσα Παζαΐτη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη - "Χρόνια πολλά στην Πατρίδα μας" (φωτό)

Στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Ημέρα απελευθέρωσης της χώρας μας και όλοι γιορτάζουν με τον δικό τους τρόπο!

Από το πρωί τα social media έχουν πλημμυρίσει με χαρούμενες αναρτήσεις κι αισιόδοξα μηνύματα.

Οι αγαπημένοι μας celebrities περνούν την 25η Μαρτίου με οικογένεια και φίλους και φυσικά ποτέ δεν παραλείπουν να το μοιραστούν και δημόσια.

Ας δούμε μερικά όμορφα ενσταντανέ με δυνατό νόημα!

Μιμή Ντενίση

"Χρόνια πολλά στην Πατρίδα μας!!! Στην Ελλάδα μας με την μεγαλύτερη Ιστορία τα ομορφότερα νησιά κ λαγκάδια την μουσικη το θέατρο τους ξεχωριστούς πολυμήχανους ανθρώπους…. Αυτό το Έθνος είναι μοναδικό. !!! Άντεξε τόσους κατακτητές… κ δεν έχασε ποτέ γλώσσα θρησκεία έθιμα. !!! Ας τα κρατήσουμε ψηλά όλα αυτά. Είναι η βάση της κοινωνίας μας κ ας αγκαλιάσουμε ταυτόχρονα το καινούργιο !!!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η δημοφιλής ηθοποιός.

Νατάσα Παζαΐτη

"Υποκλινόμαστε με δέος και σεβασμό μπροστά στη Σημαία.
Χρόνια πολλά!", έγραψε η ειδική χειρούργος μαστού. 

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ
Η Γαλανόλευκη μας κυματίζει πάντα εκεί 365 μέρες το χρόνο ανελλιπώς ….", γράφει η αγαπημένη τραγουδίστρια από το Καστελλόριζο.

Νόνη Δούνια

"Χρόνια πολλά Ελλάδα 🇬🇷"

Γρηγόρης Γκουντάρας

"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 🇬🇷
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (1770-1843):

«Όχι τα κλαριά να μας κόψεις,όχι τα δένδρα,όχι τα σπίτια που μας έκαψες,μήτε πέτρα απάνω στην πέτρα να μη μείνει, εμείς δεν προσκυνάμε. Μόνο ένας Έλληνας να μείνει,πάντα θα πολεμούμε.Και μην ελπίζεις πως τη γη μας θα την κάνεις δική σου,βγάλ’ το από το νου σου»."

Σπύρος Μπιμπίλας

"60 χρόνια χωρίζουν τις 2 φωτογραφίες μου..Με την ίδια αγάπη για την πατρίδα μας από τότε βροντοφωναζω ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.... ΖΗΤΩ Η 25η Μαρτίου και οι πρόγονοι μας που με τους;αγώνες τους και τις θυσίες ξαναγέννησαν την Ελλάδα μας...1η φώτο: Ραλλειος Παιδαγωγική Ακαδημία Πειραιά, εθνική γιορτή 2α Δημοτικού.. 2η φώτο Ηρώδειο, γιορταστική παράσταση για τα 200 χρόνια από το 21 για το ΣΕΗ κ ΤΑΣΕΗ τραγουδώντας το ΕΥΖΩΝΑΚΙ ΓΟΡΓΟ....⁸"

Άδωνις Γεωργιάδης

"Σήμερα ανήμερα της Εθνικής μας επετείου ο Πρωθυπουργός μου έκανε την εξαιρετική Τιμή να τον εκπροσωπήσω στην Δοξολογία, στην κατάθεση Στεφάνου και στην μαθητική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη. Με την Ευγενία και τον Αλκαίο βρεθήκαμε το πρωί στην Παναγία την Αχειροποίητο, μία από τις πιο ιστορικές Εκκλησίες της Ορθοδοξίας, που στέκεται εκεί από τον 5ο μ.Χ. αιώνα. Ο Παναγιώτατος Θεσσαλονίκης Φιλόθεος χοροστάτησε και μας Ευλόγησε. Μετά μεταφερθήκαμε στο Μνημείο των Πεσόντων του Γ´ Σώματος Στρατού όπου και κατέθεσα Στεφάνι εκ μέρους της Κυβερνήσεως. Στην συνέχεια παρακολούθησα όλη την παρέλαση που ήταν πραγματικά άριστα οργανωμένη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η 25η Μαρτίου! Να είμαστε καλά να συνεορτάσουμε με Υγεία και του Χρόνου"

Τζένη Μπαλατσινού

"Χρόνια πολλά Ελλάδα! 🇬🇷"

Μιχάλης Χατζηγιάννης

"[25.03.24 ~ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ🇬🇷]
__________
«Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω»
~Θεόδωρος Κολοκοτρώνης~
__________
🇬🇷 Διπλή γιορτη η σημερινή. 🤍💙
Ο Ευαγγελισμός και η έναρξη της ελληνικής επανάστασης.
🔹Σήμερα ας θυμηθούμε τη γενναιότητα και τις θυσίες των προγόνων μας που αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας.
🔹Η κληρονομιά τους συνεχίζει να μας εμπνέει να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον και να υποστηρίζουμε τις αξίες του μεγάλου έθνους μας.
🇬🇷 Χρόνια πολλά Ελλάδα
💙🤍 Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν"

Καλομοίρα

"Χρόνια πολλά ♥️🇬🇷🇬🇷🇬🇷"

Ντόρα Μπακογιάννη

"Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. Εύχομαι να θυμόμαστε όλοι τις αρχές τις αξίες μας και να τιμούμε τους αγώνες που μας οδήγησαν στο κράτος που είμαστε σήμερα.
Χρέος δικό μας είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ακόμη καλύτερες μέρες.
Χρόνια πολλά Ελληνίδες και Έλληνες! 🇬🇷"

Κωστής Χατζηδάκης

"25η Μαρτίου: Στο Ρέθυμνο, στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα γιορτάσαμε αυτή τη μεγάλη μέρα για το Έθνος μας! Ο Γιάννης παρέλασε με τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και μας έκανε περήφανους, την Πόπη και εμένα.

Χρόνια Πολλά!! 🇬🇷🇬🇷🇬🇷"

Γιώργος Νταλάρας

‘’Μια γλώσσα μια πατρίδα’’
Μια χούφτα είν’ ο άνθρωπος από στυφό προζύμι
Γεννιέται σαν αρχάγγελος πεθαίνει σαν αγρίμι
Του μένει μόνο στη ζωή μια γλώσσα μια πατρίδα
Η πρώτη του παρηγοριά και η στερνή του ελπίδα
Όλο το βιός κι η προίκα του ένας καημός στα στήθια
Κι ο τόπος που τον γέννησε η δυνατή του αλήθεια
Για δέστε κείνο το παιδί με τα γερά τα χέρια
Πώς οδηγεί τ’ αδέρφια του ν’ ανέβουν ως τ’ αστέρια
Κι απ’ τα βουνά της Ρούμελης και τα νησιά του νότου
Ένας πανάρχαιος παππούς κοιτάει τον εγγονό του

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ