Ελένη Γερασιμίδου: «Πλέον βάζουν πολύ νέες ηθοποιούς να κάνουν ρόλους μεγαλύτερης ηλικίας - Φαίνεται δεν χρειαζόμαστε εμείς πλέον» (βίντεο)

Αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που επικρατούν στην τηλεόραση

Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε για την τηλεόραση σήμερα, την υποκριτική και τη μακροχρόνια σχέση με τον άντρα της.

«Υπήρχε η παράσταση "Μικρή λέξη αγάπη" που θα επαναληφθεί μέσα στην εβδομάδα, για μία παράσταση και θα πάει και του χρόνου. Εγώ παίζω κάθε Σάββατο, στην κωμωδία του Άγγελου Πυριόχου "Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν" και στην "Γκαζοχωρίτισσα"», είπε.


Για την τηλεόραση, ανέφερε: «Δεν με έχουν καλέσει για κάποιον ρόλο στην τηλεόραση, εκτός από τη Μουρμούρα, που πάω εκτάκτως. Δεν μπορώ να κάνω την τηλεόραση που έκανα πιο νέα, αλλά δεν μπορώ να το αντέξω όλο αυτό και λόγω ηλικίας. Ωστόσο, θα μπορούσα να παίξω και κάπου αλλού».

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Γερασιμίδου: «Με την Βίκυ Σταυροπούλου πιάσαμε την κουβέντα και δεν βγήκα στη σκηνή» - Περιγράφει το επικό σκηνικό! (βίντεο)

«Φαίνεται ότι δεν χρειάζονται την ηλικία μου. Ρόλους της ηλικίας μου τους υποδύονται πλέον, πολλές ωραίες και νέες κοπέλες. Κοπέλες των 40 ετών κάνουν τις μαμάδες σε ρόλους. Αν με καλούσαν, ευχαρίστως θα πήγαινα. Όχι σε καθημερινό ρόλο. Μου αρέσει η τηλεόραση κι ήθεολα να επιστρέψω. Όχι μόνο για οικονομικούς ρόλους, αλλά και γιατί μου αρέσει», ανέφερε σχετικά με την ηλικία και το ρόλο που παίζει σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος και η κόρη της Ελένης Γερασιμίδου: Ο Αντώνης και η Αγγελική Ξένου ύψωσαν τη σημαία της Παλαιστίνης μπροστά στην πρεσβεία του Ισραήλ

«Δεν έχω μυστικό για την επιτυχία των σχέσεων. Πρέπει να αποκτάμε την εσωτερική μας ισορροπία και να καταλήγουμε σε κάτι που μας δίνει δύναμη. Όταν κάτι ξεπερνιέται, να το ξεπερνάμε. Υπήρξαν στιγμές που είχα υπαρξιακές ανησυχίες. Μου είπε κάποια πράγματα μια ψυχολόγος και με βοήθησε. Πήγα, γιατί συνεχώς έκλαιγα», εξήγησε για τη σχέση με τον σύζυγο της.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ