Πριγκίπισσα Κate & Πρίγκιπας William: Θα κάνουν Πάσχα με τα παιδιά, απομονωμένοι από τους υπόλοιπους royals – Το βασιλικό ελικόπτερο τους μετέφερε στο εξοχικό του Norfolk (φωτό)

Προέχει η υγεία της Πριγκίπισσας της Ουαλίας

Πριγκίπισσα Kate ανακοίνωσε την προηγούμενη Παρασκευή ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και σόκαρε όλον τον πλανήτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Express, η Πριγκίπισσα και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έφυγαν με ελικόπτερο από το Λονδίνο με προορισμό το εξοχικό τους, στο Νόρφολκ.

Εκεί θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τα τρία παιδιά τους.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Καρκίνος Κέιτ Μίντλετον: Θα μπορούσε να είναι όγκος στο παχύ έντερο; Το οικογενειακό ιστορικό, η παχυσαρκία, το κάπνισμα & το κόκκινο κρέας

Aπό το περασμένο Σάββατο, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Express, η οικογένεια βρίσκεται εκεί, όπως πιθανότατα και οι γονείς της Πριγκίπισσας Kate που στέκονται σαν βράχος δίπλα στην κόρη τους που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Όλη η οικογένεια αναμένεται να περάσει τις διακοπές για το Καθολικό Πάσχα, στην ιδιοκτησία Sandringham Estate, μιας και δεν θα παρευρεθούν στη φετινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα. Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου θα είναι παρόντες ο βασιλιάς Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα όπως και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο Πρίγκιπας William και η ασθενής Πριγκίπισσα Kate δεν έχουν σκοπό να γιορτάσουν το Πάσχα σε μεγάλο κύκλο.

Η ανάρρωση της μέλλουσας Βασίλισσας προέχει!

instagram

Στο Νόρφολκ θα μπορέσει να απολαύσει βόλτες στην παραλία με τα σκυλιά της οικογένειας, χαλαρώνοντας στην ύπαιθρο και απολαμβάνοντας την αύρα της θάλασσας καθαρίζοντας παράλληλα το μυαλό της από το πρόβλημα της υγείας που την ταλαιπωρεί. 

Η κατοικία Αnmer Hall του 18ου αιώνα, όπου θα περάσει τις πασχαλινές της διακοπές, βρίσκεται στο Sandringham Estate, και η αξία της υπολογίζεται σε 1,5 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Σημειώνεται ότι ήταν η βασική κατοικία του William, της Kate, του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte από το 2015 έως το 2017 αλλά τώρα είναι η δεύτερη κατοικία τους. Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στο Λονδίνο μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Louis. 

Σήμερα ζουν στο Κάστρο του Ουίνδσορ, ωστόσο, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα με αφορμή τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Ποιος είναι ο λόγος που η μέλλουσα βασίλισσα ανακοίνωσε την διάγνωση της με καρκίνο την Παρασκευή 22 Μαρτίου – Η royal correspondant Victoria Murphy εξηγεί (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ