Η επανεμφάνιση του Γιώργου Μαρίνου - Χορεύει, τραγουδάει & ζει ήρεμα σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Πως είναι σήμερα

Μετά από πολλά χρόνια ο Γιώργος Μαρίνος εμφανίστηκε και πάλι στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία του αγαπημένου showman όπως είναι σήμερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 84χρονος δει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

«Είναι καλά. Στη συνέχεια της εκπομπής θα δούμε αναλυτικά το θέμα. Ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων κι είναι πάρα πολύ καλά και περνάει καλά», είπε ο παρουσιαστής.


O δημοσιογράφος Πάνος Κατσαρίδης που μίλησε μαζί του, δήλωσε για εκείνον: «Είναι ήρεμος, γλυκός… Όταν άρχισε να χαλαρώνει μαζί μου, γιατί με έβλεπε για πρώτη φορά, άρχισε να μου τραγουδάει. Και μου τραγούδησε το Χάλι Γκάλι».


Διαβάστε ακόμη: Κώστας Τουρνάς: Έζησα πολλά χρόνια με φίλους που ήταν ομοφυλόφιλοι - Κάποιες σκηνές με σόκαραν! (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει η Αννα Φόνσου: ''Τον Γιώργο Μαρίνο τον εξαφάνισε ένας φίλος του και με βρίζει'' - Τι είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη; (βίντεο)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εκείνη την ώρα είδα τον Γιώργο Μαρίνο. Τραγουδάει συνέχεια στη μονάδα. Πηγαίνει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για σουβλάκια σε γειτονικό μαγαζί, του αρέσουν πολύ. Και επίσης περπατάει κι έξω, κάνει τις βόλτες του. Θέλω επίσης να σας πω ότι βλέπει “Γη της Ελιάς” και λατρεύει το τραγούδι των τίτλων».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ