Power couple η Τζένιφερ Λόπεζ & ο Μπεν Άφλεκ ψάχνουν σπίτι στη Νέα Υόρκη - Με τζιν παντελόνι & ριγέ ζιβάγκο - Το απόλυτο σικ-casual look! (φωτό-βίντεο)

Στον απόηχο των αποκαλύψεων του πρώην της, ράπερ Diddy

Ακόμη μία χεράκι-χεράκι εμφάνιση έκαναν η Τζένιφερ Λόπεζ με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μπεν Άφλεκ.

Το power couple απόλαυσε το απόγευμα του ψάχνοντας για σπίτια προς πώληση στη Νέα Υόρκη.

Για τη χαλαρή αυτή περίσταση η Λατίνα superstar έκανε ένα casual chic look.

Επέλεξε wide leg τζιν παντελόνι, elegant ριγέ ζιβάγκο και μακρύ μαύρο παλτό.

Κι ενώ θα περιμέναμε να συνδυάσει το σύνολο της με sneakers εκείνη έκανε την ανατροπή και φόρεσε ψηλοτάκουνα nude πέδιλα.

Φυσικά, δεν παρέλειψε ένα σικ ζευγάρι γυαλιά ηλίου και διακριτικά κοσμήματα.

Διαβάστε ακόμη: Η Τζένιφερ Λόπεζ εξομολογείται: "Ο πατέρας μου δεν είχε χρόνο για μένα, η μητέρα μου ήταν εγωκεντρική - Πήρα λίγη αγάπη"

Έπιασε τα μαλλιά της σε έναν σταθερό κότσο ολοκληρώνοντας το απλό της ντύσιμο.

Στο πλάι της ο Μπεν Άφλεκ προτίμησε μαύρο τζιν jacket, αθλητικά παπούτσια, καρό πουκάμισο και γκρι T-shirt.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η έξοδος τους έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με την εγκληματική δραστηριότητα του Αμερικάνου ράπερ Diddy, πρώην συντρόφου της Τζένιφερ Λόπεζ.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, οι αρχές εισέβαλλαν στα σπίτια του Σον Κομπς στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι μετά από καταγγελίες για traffiking εναντίον του. Στην καταγγελία που έγινε εναντίον του ράπερ αναφέρθηκε και το περιστατικό που συνέβη το 2001 και θέλει τον ίδιο να «καυχιέται για δωροδοκία μαρτύρων και ενόρκων στην υπόθεση σχετικά με τον πυροβολισμό σε νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης». 

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ! Με γούνινο παλτό της Βάσιας Κωσταρά - Μεγάλη τιμή για την Ελληνίδα σχεδιάστρια (φωτό)

Ο Diddy είχε βγει στη Νέα Υόρκη με την τότε σύντροφό του Τζένιφερ Λόπεζ, όταν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα έπεσαν πυροβολισμοί μέσα στο κλαμπ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θαμώνες. Όπως έγινε αγρότερα γνωστό, αιτία των πυροβολισμών ήταν μια διαμάχη ανάμεσα στον ράπερ και έναν κακοποιό του Μπρούκλιν, τον Μάθιου Άλεν ή αλλιώς «Scar». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ